torstai 2. helmikuuta 2012

Voihan beige!

Dådii, saatte kaks arvausta jotta mistä on kyse, mutta tarttette vaan yhen.... TAPETEISTA =D

Sain sen Lumikiteen tänään, ja se on just niin ihana ku sen ajattelinki olevan
Photobucket

Sen kuvio on aaaaivan ihana Het ku vanhoja pitsiliinoja ja kepeitä kukkasia sekasin =)
Photobucket

Mutta se pohja.... Ei millään pahalla beigeä väriä kohtaan =) Se on kaunis väri! Mutta mun ja beigen suhde on vähän kinkkinen.. Tiiättekös, vähän niinku että niin kauan ku asutaan eri tuvissa niin kaikki on hyvin =D
Photobucket

Eikä tämäkään oo beige, muttei oikeen harmaakaan. Enemmänki ehkä joku kitti tmv. Eikä se välttis ole ollenkaan huono, ennemminki hyvä =) On varmasti semmonen väri mihin ei kyllästy =)
Mutta ku mie pelekään että näyttääkö se silti loppuinlopuks beigeltä =S

Mallasin kaikki maholliset värikartat mitä tässä on aikojen saatossa kertyny melkonen pino, heh, ja nämä seuraavat näytti sävyiltään täsmäävän parhaiten pohjaan..

Photobucket
Tämä kuuluu kyllä harmaisiin =) Joku häivähys ruskeaa siinä tosin saattaa olla..

Photobucket
Eli mulperi =) Kaunis väri, mutta kuuluu ehottomasti kategoriaan beiget..

Photobucket
Vähän sinisävynen harmaa..

Plaah, suuret on tälläki emännällä onkelmat =P Tästä hullua hurskaammaks tuu tiirailemalla loisteputkien valosa, ulkona -27C pakkasessa tai kolmen eri jalkalampun valossa =P Paree kuskata se huomenissa mukana töihin ja tiirailla kaikista mahollisista kulmista =) Onneks on nuo valkiat nietokset tuolla ulukona nii saa kunnon värivertailun =D

18 kommenttia:

 1. Meidän khh seinät maalattiin vasta Mulperi-sävyllä. Minä taas halusin beigeä, mutta väri olikin yllätävän harmaa seinällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos käytännönkokemus kommentista Olivia <3 Tuota mulperiahan on kehuttu kovasti, on kuulemma nätti sävy =) Mutta mä oon jotenki eläny siinä uskossa että se on selkiä beige kun se Tikkurilalla on siellä ruskeissa..
   Ehkä toivo vielä elää ettei tuo niin kovin beigeen sitte taittais loppuinlopuks =)

   Poista
 2. Sitä Mulperiahan meilläkin on ja meidän seinillä se on enemmänkin beigen sävyinen. Mutta se onkin niin vinkeä sävy, että muuttuu aina just sen mukaan, mistä ja miten valo sattuu osumaan siihen. En ihmettele yhtään, jos se jossain näyttää harmaalta :)Musta tuntuu välillä siltä, että se ei ole minkään värinen...Muttamutta, talo on kesken, lattia ja listat puuttuu, joten katotaan sitten kun kaikki on kohdallaan, että miltä se meidän seinissä näyttää.

  Naapurilla on joku hieman enemmän harmaaseen ehkä kittiin taittava sävy yleisvärinä seinissä, rouva kertoi, että se taas taittaa liilaan/vaaleanpunaiseen tietyssä valossa, ja näin muuten tekeekin. Että elä sitten näitten maalien kanssa!!

  Ja se lumikide on nyt se tapetti niinkö? Vai vieläkö mietit asiaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasin tämän saman seikan, on muuten pikkasen kinkkinen väri tuo mulperi =S
   Riippuen täysin siitä minkä kanssa se on ja missä valossa sitä kahtoo, niin se taittaa sekä beigeen että harmaaseen, että myös vaaleanpunaseen. Kiva. Ja siks siis tuota mulperia mietin, ku se on sävyltään hyvin lähellä tuota lumikiteen pohjaa. Ja sillä lumikiteen pohjalla (tmv joka sopii tapettiin) olis tarkotus maalata eteinen. Ja mie en taho jotta siitä tulee beige! Eikä ehkä ihan vaaleanpunanenkaan ;)
   Spotteja meille ei tule, vaan enemmänki tunnelmavaloja, kattoonki vaan muutama lamppu jos sitäkään tuolle "alueelle". Ja jotta miten ne sitte vaikuttaa siihen väriin?
   Ei ole helppoa ei nuijen maalienkaan kans ;)

   Kyllä se taitaa lumikide olla =) Tosin pitää ny osata päättää että elänkö sen kans että se saattaa joskus olla beige ja joskus jopa vaaleanpunanen XD Mutta on se muuten niin ihana =O*

   Poista
  2. Sen olen huomannu myös tuosta Mulperista, että kun valo tulee esim. ikkunasta suoraan siihen seinälle, kuten meillä olohuoneessa, niin sitä väriä ei edes huomaa! Eteisessä on jännä efekti, kun ovesta tullaan niin näyttää, että se pikkueteisen(tuulikaapin, jota meillä ei ole :) vastapäinen seinä olisi jollain vaalealla maalilla maalattu ja viereinen seinä ruskean sävyllä. Hupsista, nehän on molemmat maalattu sillä hiivatin Mulperilla!! Pikkasen löi kovalevy huttaa tässä taannoin kun havaitsin tämän asian. Aloin oikein epäillä itteäni, että maalasinko lainkaan sitä päätyseinää vai en!! Hehheh!

   Minähän maalasin meidän seinät kaikkein pimeimpänä aikana silloin joulunpyhinä, nyt luonnonvalo on näyttänyt voimansa ja tuntuu nielevän kaiken värin seiniltä. Ei haittaa, rakastan tätä valoa!!

   Poista
  3. Joo niin se näyttää valo temppuja tekevän tuolle mulperille =/ Huomasin saman ku mulperin laitoin tänään päiväks raksalle seinälle.. Hankala tuommonen väliväri.
   Mutta meijän lumikide on sitte loppuinlopuks lähempänä piazzaa (olikohan se se) entäkö mulperia =) Mulperi oli aavistuksen ruskeampaa, ja kuuluuki mun mielestä lämpimiin sävyihin ja tämä piazza kylmiin =)
   Ja aivan sama miltä mikä millonki näyttää, auringonvaloa ja paljon kiitos =O*

   Poista
 3. Pakko vielä kommentoida tuota pakkaslukemaa -27 AUTS!! Täällä on ollu "vaan" 20-21 pakkkasta ja kova tuuli tänään, siinäkin on jo tarpeeksi...Tulispa jo KEVÄT!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä!! Kevät <3 Kyllä nää pakkaslukemat rupiaa jo riittämään taas tältä talvelta =S
   Raksa auto, eli Alias Postiauto aka Professori Zundupp päätti jo pari päivää sitte, että hä ei kyllä jaksa näin kovilla pakkasilla vaivautua käynnistymään. Että ny on saatu sitte pärjätä yhellä biilellä. Sen vertaa Postiauto otti nokkiinsa pakkasista, että ei auttanu ostaa jotain high-tec laturia eikä antaa virtaa putkimiehenkään pirssistä. No ei voi toista moittia, määki voisin aivan hyvin pysytellä vällyjen välisä näijen pakkasten yli..

   Poista
  2. Täällä on ollu kireimmillään "vain" -26 ja nekin lukemat on lävähtäneet auton mittariin tuossa 13km työmatkalla. Mun auton takaluukun sähkölukko sanoi sopimuksensa irti näillä pakkasilla - ei haittaa ajoa, mutta ikävä heittää kamat aina takapenkkiläisten syliin...kait pitäis huollossa käyttää.
   Vois ihan hyvin vetäytyä talviunille tästä ja heräillä siellä maaliskuun puolivälissä :D

   Poista
  3. "Vain" -26C riittää kyllä varsin hyvin!! Meilläki reistaa autosa takaluukku, raasusta on ne "pumput" jäätyny ja sai appi-ukko luukusta tänään päähänsä ku tyhjättiin sieltä laattoja. Riittää jo nää pakkaset Pakkasherra, kiitos vaan!

   Poista
 4. Oi miten ihana tuo Lumikide. =O* Ja hih, juu suuret ongelmat, mutta kun on oma koti kyseessä niin saakin olla tarkka. <3 Voin sanoa että beigeen kyllä kyllästyy helposti, ei ehkä tapeteissa mutta maalissa kylläkin. Onneksi maalattiin tuo eteinen uusiksi, se kun tökki jo ennenkuin saatiin tavarat uuteen kotiin. Mies vaan jankkas että kyllä sä siihen totut, vaan enpä tottunut. :D

  Puss & Kram. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D No ei se ny naana niin huono ollu että ois tarvinu ennen muuttoa kyllästyä =D Mutta tulihan siitä paljon avarampi ja raikkaampi maalauksen jälkeen =) Ihana <3

   Tässä ku on työpäivän aikan kerinny kopata kaikki naapurimyyjät läpi, niin lopputulos on, että lumikide ei ole beige eikä harmaa, vaan ilmiselvästi se kitti mitä määkin olin kattovinani =D

   Puss puss <3

   Poista
  2. Niin joo XD siis sitä mun pitikin sanoa että kitiltä se munkin silmässä näyttää. Ihana. =O*

   Poista
  3. Joo kyllä se lähimpänä kittiä on tuo sävy =) bJos maanantaina saisin siitä pohjaväristä vielä analyysin nii varmistus seki =D
   Mutta oli se sitte vaikka kittibeigeharmaavaaleanpunasta, niin on se vaan niiiiin ihana =O*

   Poista
 5. On kyllä kerrassaan ihana tapetti tuo lumikide, aivan ihana kuvio, ihastuin! :) No voih ja ku mulla on kans sama ongelma sen mun yhden unelma-tapetin kanssa. Tosin mun ongelma on päinvastainen ja se mun tapetin pohjansävy on taas totaalisen harmaa ku haluisin beigeä :D Onnistuisko, jos me tehtäis jotain vippaskonsteja niille tapeteille, vaikka pöllyyteltäis niitä vierekkäin, et jos ne kuviot vaiks hyppis toiste päin ja mää saisin mun kuvion beigellä ja sää harmaalla? xD

  On tää kyllä yhtä suota näiden tapettien ja maalien kanssa...

  T: Naapuri, joka edelleenkin jahkaa sen olkan tapetin kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän se ku se on niiiiiiin perfectos kuvioltaan =O*

   Ehkä me kokeltas tuota pöllyttämistä =D Sellanen sopivan tuulinen päivä niin voilá ;)

   Ei se kyllä helppoa oo näijen tapettien ja maalien kans ei =/ Ookko kysyny ettei siitä sun unelmatapetista löytys vielä jotain toista sävyä mitä ei oo esmes kirjassa? Tuota meijänkään lumikidettä ei oo kirjassa ollenkaan, kuukkeli sen miulle löysi =D Ja vertaat kaikissa valoissa ja eri värien kans, että voisko se silti mahollisesti olla sitä beigeä ;) Kato yrittänyttä ei laiteta ja ku jotain tahtootahtootahtoo niin tekosyitä ei voi olla liikaa ;)

   Toivottavasti ny löyät sen täydellisen sävysen ja kuosisen tapetin! Kokemuksesta tiiän että sitä varten saa kyllä kahlata enemmän tapettikirjoja ja tapettinäytteitä entäkö yks tai edes kaks-kolme ihmistä jaksaa roudata =D

   Tsemppiä!

   Poista
 6. Ei myyjätkään oo puhunu mitään, vaikka oon valittanu liian harmaata sävyä :D Eli ei varmaan löydy.. =( Noh, etsintöjä jatetaan ja täytyy vielä mallailla tuota tapettia joka suunnalta ja joka valossa.
  Tehään reffit joku tuulinen päivä ja kokeillaan sitä tapettien pöllyyttämistä, yrittänyttä ei lasketa vai miten se meni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuule se kannattaa, se joka suunnalta ja joka valossa mallailu =) Meijän lumikide osottautu nääs ihan täys napiks kun sen raksalle tänään roudasin ja teippasin seinään!! Se on just eikä melekeen =D
   Joo tehään reffit ;) Vaikka mulla onki ny se perfectos, niin voin auttaa sua pöllyttämisessä ;) Siinähän vois vaikka saaja jotain värihiukkasia munklattua =P Yrittänyttä ei koskaan laiteta ;D

   Poista