lauantai 4. helmikuuta 2012

Lumikide

Ja ny lupaan, että tämä on sitte viimonen postaus miun tapettimaniasta =P .....
Tai ei sittekään, vitsi vitsi! Haittaakse?

Lumikide se on
Photobucket

Vein sen raksalle tänään, ja se tottatosiaan on ehta kitti =D Ei beige eikä harmaa, eikä edes vaaleanpunanen =D Ihanasti vaihtoi tosin sävyä auringonvalon mukaan, mutta ehkä siitä syystä rakastuin siihen vaan entistä enemmän =O*

Jeebou!!! Happy Emäntä =D

Tänään on pakkeloitu =) Isäntä niitä enemmän haasteellisia nurkkia ja saumoja ;) Emäntä vaan suti ruuvin kantoja =P

Dådih, palataan taas astialle =)

12 kommenttia:

 1. Hyvä valinta ja varmaan oikein nätti seinässä! Eihän tää voi viimeinen juttu Lumikiteestä olla, pitäähän meidän nähdä se sitten seinällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits! Kyll mie tykkään ihan mahottomasti =O*
   Ja vitsi vitsi, eihän se ookkaan =D Luultavasti joudun teitä piinaamaan vielä muutamalla tapettipostauksella, ja lumikide seinällä postaus tulee tottakai ;)

   Poista
 2. Erittäin hyvä valinta!! Tuo on ihana!! <3 Hauskoja pakkelointi hetkiä naapuriin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ollaan kyllä valintaan enemmän ku tyytyväisiä =) Kiitos siitäkin, niitä tarvitaan =D Ja sitä samaa sinne ;)

   Poista
 3. On kyllä kaunis! Mukavia paklailuhetkiä teille :) Musta tuntu sillon raksa aikana ettei se pakkelointi ja hiominen lopu koskaan :D Mutta loppu se sitte aikanaan ;) Hei saanko kysyä työasiaa sulta? Tuleeko teille noita GG:n ihania Dora mukeja myyntin? En koskaan muka ehi käymään ja kyselemään asiasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta =) Joo niin ne ruukaa tuosta paklailusta sanoa =D Mä oon sellnen sopivan sekopää, että jos vaan pääsisin joskus oikeen ajan kanssa hommiin nii joutasin kyll pakkeloida vaikka 24/7 =D Tosin, seki into varmaan laantus aika nopiaan sen jälkeen ;)
   GG Dora, olikos se ny se beige/harmaa-valkonen? Joo, eikös se se ole =D Jos näin on, niin niitä on siellä jo =) Tuli vaan muutama (en tiiä tuleeko lisää ku tuo informaatio ei oikeen toimi tuolla meijän puodisa....) , mutta oiskohan siellä 4 lattekuppia ja 6 lautasta, 3-4 kannua ja keittiöpyyhkeitä ja servettejä sitä sarjaa =)
   Tiedän tunteen, pitäis muka joutaa joka paikkaan, ja silti ei meinaa joutaa ensimmäiseenkään =P
   .....ai nii joo, munhan piti sinne Prismaan......

   Poista
 4. Voi vitsit..millonkahan mä ehtisin piipahtaa. Oliskoha siittä voinu varata mulle 2 kuppia ja yhen pyyhkeen? jos on vielä jälellä :) Ja anteeks kovasti kun näin työasioita täällä vapaa-ajalla jauhan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kuule haittaa olleskaan =) Mä uskoisin että kauppa taitaa olla tällä hetkellä kiinni, mä olen nääs sairaslomalla ja ei sinne varmaan saatu ketään töihin...hmm...
   Mutta määpäs otan ja tarkistan asian vieläkö kuppeja on jäljellä, oli ainaki sillon ku siinä viimeks olin, ja pyyhkeitä kanssa =) Ja laitan ne sulle sivuun =)2x kuppi ja 1x pyyhe =)

   Muksaa torstaita sinne!

   Poista
  2. Kiitos kovasti! Mä en tänään ehiny mut tuunpa heti maanantaina katteleen saitko jemmaan :)

   Poista
  3. Eipä kuule kestä =) Jemmassa on =) Pyyhe tosin on mun mielestä Naomia, mutta katoppa sitte ku pääset tulemaan =)

   Poista
 5. Meillä on tätä beigenä olohuoneessa ja tykkään kovasti. Tuota olen meinannut keittiöön, mutta kun periaatteesta en haluaisi samaa tapettia kahteen paikkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä vei kyllä syrämen <3 Eikös teillä ollu tätä vessassaki? Sinä punaruskiana versiona...

   Mulla on vähän sama omituinen periaate =D Ei samaa tapettia voi laittaa kahteen eri paikkaan =D Ihme patoutumia =D Mutta met tykätähän enemmän ku koti on sellanen vähän epälooginen hallittu kaoottinen järjestys all over =)

   Poista