perjantai 10. helmikuuta 2012

KylpyKammarin laatat

Ja niin selkis sitte seki =)

En kyllä voi muuta ku Lämpimästi suositella tuota meijän Hartmania, sieltä me ollaan nääs melekeen likimain kaikki ostettu =)
Ja siellä sisustusosaston Camillaa =) Niin se vaan taas onnistui löytämään sieltä meille just sen laatan mikä sitte iski =)

"Ku te tykkäätte semmosesta vanhanaikasesta.." No naulan kantaan =D

Pukkilan laattoihin luotetaan tässä tapauksessa =)
Sieltä löyty se edellisessä postauksessaki näkyvä matta aaltoileva laatta, ja siihen passeli lattialaatta joka iski ku lumikola ohimoon antiikkireunallaan ja vaihtelevalla pinnallaan =)Mä niiiiin pidän noiden pehmeästä ja semmosesta luonnonläheisestä fiiliksestä

Photobucket

Ja eikä siinä vielä kaikki (vai miten ne siellä TV Shopissa sanokaan...)
Tämä sama laatta taitaa passata varsin hyvin myös sen Riojan kanssa mitä meinattiin sinne kodinhoitohuoneeseen =) Woohoooo! Huomattavasti hillitympi kokonaisuushan siitä tulis, jos sais kylppärin että khh samalla laatalla =)

Photobucket

No täytyy vielä hakia se Rioja sieltä Kaakelikeskuksesta mallattavaks ja kahtoa sitte saiskos tuota ottaa vähän reilumminki =)

Jess jess, tästä hyvä jatkaa kohti viikonloppua =) ...tai siis me jatketaan kohti Tohtoria, taitaa olla neitillä korvatulehus, auts!

2 kommenttia:

 1. Tuo laatta ei ole siis "muta" eikä se toinen beige?! vaan kolmas, joka istuu kuin nenu päähän kaikkien muiden laattojen kanssa. Nomut sehän on hienoa!! Aatteles, jäi taas muutama "harmaa hius" vähemmälle :D Näyttää muutes oikein passelilta ja vielä sen Riojan kanssa, aiai!

  Mie kyllä komppaan myös asiantuntevan laattamyyjän puolesta. Meillä otettiin laatat pienestä yrityksestä, jolla on Kaakelikeskuksen valikoima listoillaan. Hinnat on olleet näin isoissa tilauksissa ihan kilpailukykyisiä ja palvelu erinomaista. Viimeisimpänä, omistaja itse kiikutti tässä eräänä iltana jotain laatoituksen koristeena olevien metallilistojen kulmapaloja kotiovelle!!
  Saattaahan siinä olla syynsä, että hän sattuu asumaan tässä lähistöllä, mutta kuitenkin!

  Toivottavasti tohtorilta löytyi apu pienen ihmisen korvatulehdukseen, ei ole mukavia tauteja tuommoiset lainkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, tämä ei ole muta eikä beige, vaikkakin se muta oli ehottomasti paras, mutta ehkä silti liian tumma =)
   Muta ja beige oli tasareunasia, tämä on paksumpi ja antiikkireunanen. Eli meille tumpelorakentajille ehkä armollisempi saumattava =D

   Juu kyllä semmonen asiantunteva ja asiansa osaava myyjä auttaa hurjasti ku asioita on kuitenki n.700 muutaki mikkä pitää hoitaa =D
   Hyvää palavelua siellä teillä päin =D

   Juu tohtori skriivas neitille antibiootin ja särkylääkkeen, tulehuksen poikasta löyty molemmista korvista, ei paljoa, mutta silti sen vertaa että ku tuo kuume on kiusanu jo niin kauan nii laittoi kuurin =) Että eiköhän se tästä =)

   Poista