perjantai 24. helmikuuta 2012

Haaste

Oho! Miullekki oli lätkästy tällanen =D

Hirrweeen kiva! Kiitoksia ihanaiselle naanalle tästä

Ideana on listata viisi omaa lemppariblogia, joilla on tällä hetkellä alle 200 lukijaa.

Pala arkea ja rakkautta
Ihana blogi jossa kerrotaan kauniilla tavalla niistä elämän pienistä ja suurista asioista =) Lastenvaatehulluuden aarreaitta =D Kiitos ihanainen L-M hienosta blogista =)

Villa Metsätähti
Eevan jutuista vaan ei voi saada kyllikseen =D Oli löytö löytää joku toinenki yhtä päätön pari joka vielä näinä päivinä rupiaa pitkästä rakentamaan =) Ja jutuista ja ajatuksista päätellen löysimmä Eevan kans toisistamma jonku sortin sielunsisaret, vai liekö vaan jaamme saman pään ;)

Onnenhippuja
Ihan ku emme naapurin kans näkis muutenki varmaan tarpeeks, mutta täytyyhän sitä naapurien rakennustahtia seurata vielä bloginki kautta =) Kannustalon rakentajia =) Suosittelen lämpimästi!

Sonja Hagström Photography
Blogi tai kotisivut, kui sen ny ottaa =) Mutta Sonjan kuvausprojekteja täytyy aina seurata silmä tarkalla =) Ja tarkkasilmäsimmät saattaa sillon tällön bongata sieltä meijän yhteisiä projekteja ;) Tällä hetkellä on kesän tullen suunnitteilla ihan HUISIN ihana ja haasteellinen projekti, siistii!!

Pikku-Pihlaja
Ihana lepposen elämäntyylin blogi. Uskomattoman taitava käsityöihminen ja näyttää moni smama asia ku miullaki olevan Pikku-Pihlajassa lähellä sydäntä =) Varsinainen inspiraation lähde!

No näitähän riittäs vaikka kui ja paljon =)

Esim Ocean Child blogia seuraan ihan siks, koska Julialla on ihan hulvaton tapa kirjottaa ihan kaiken päivän jutuista =) Muodista en ymmärrä enkä välitä tuon taivaallisen vertaa, joten siinä mielessä en oo mikään muotiblogien lukija =)

All you need is LOVE blogia kirjottaa Rakas Ystäväiseni naana, ja naanalla on hempiä ja pehmeä tapa kirjottaa arjen asioista sekä uskostaan, ja ystävien blogeja pitää aina lukia, koska häpeäkseni täytyy myöntää että kerkiän (mikä sulostuttava tekosyy =/) näkemään ystäviäni aaaaaivan liian vähän! Mutta eiköhän seki asia korjaannu jahka tää yks projekti saadaan päätökseen =)

Oma koti onnenpesä on jokasen maalaisromantikon must juttu =) Itse en lukeudu niinkään maalaisromatikkoihin, mutta tunnemme toista kautta Nonnukan kanssa niin siitäki syystä tulee luettua heijän kuulumisiaan =) Sitä paitti tästä talosta löytyy älyttömän taitava sisustajamamma ja näppäräkätinen isäntä =)

Nojoo, jos jatkasin tätä jaarittelua vielä vaan ja eteenpäin nii tää ei loppus ikuna, joten päästän teijät piinasta =D

Raksauutisia sen verran että.... tätä ette kyllä ikään arvaa.....

SIELLÄ HIOTAAN =P

Mitä parhainta viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. sitä olen kuule miettiny monta kertaa, että miten nuo ajatukset huumoria myöten lyövät niin yksiin :D Joskus mietin jotain juttua kirjoittaessani, että "nyt ei kyllä kaikki ymmärrä - paitsi Tingeling" :DD
  Pitäis taas saada jotain aikaiseksi...Tauti piru vei vei ajatuksetkin päästä. No niin, tyhjäpää mikä tyhjäpää :D
  Tämä blogituttavuus on ollut kyllä antoisaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin =D Meilläki raksalla nousee useasti esiin kommentti "Joo niinhän ne Eevallaki teki" tai "Mitenhän ne sen siellä Metsätähessä teki" =D
   Se on löytö ku on sattunu törmäämään semmoseen ihmiseen ku sinä näinki "omituista" kautta =D Ei mene miunkaan huumori yks yhteen kovinkaan monen kans XD Mutta Eevaan voi aina luottaa ;)

   Poista
 2. Kiitos Tingeling! Täällähän ihan naapuri punastuu : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suotta punastelet =) Teette hienoa työtä, ja sitä kelpaa näytellä! Esimerkillisiä rakentajia ja tyylitajunen emäntä ;)

   Poista