torstai 10. maaliskuuta 2011

Tilda o Gamla konster..

Jaa, ja hör till den klanen, som ÄLSKAR Tilda! Om nån sku fråga av mig, vem ja respekterar högt i livet ( om vi nu läser bort pappa o mamma, Gubb-älsklingen, barnen, vännerna, syrran brosan o Martti Ahtisaari elle vem som helst), så sku ja absolut utan tvekan säga att Tone Finnanger Varifrån och hur, kan hon allti komma på så många nya fina idér! En dag i hennes skor, de sku smaka gott =O* Respekt!




Fick den nyaste boken Tildas Atelier förra veckan, o ja brinner redan nu för allt nytt o härlit som ja sku vila sy därifrån! Tjaa, måste skicka in ansökningen om dedär "flera timmar i dygnet tack!"




Ja har alla Tilda bokerna o idéhäterna som ha kommit, o flesta av dem e på norska, passar toppen, fö vi har ju ett gudomligt sött fadderbarn i Norge =) Puss o Kram dit <3

O så fick jag för en stund sedan boken Vanhat konstit kodinhoitoon av Christina Strutt. Har massor av hennes böcker också, o har ännu aldri blivi besviken på en enda av dem, o inte nu heller! Proppat med massor av idér om hur man kan spara på pengar om man vill bara lite jobba fö det, och dessutom hjälpa naturen =) Recommend to all =)

Jaahas, vi ha fått fösta skissena av stugan =D Jeij!

Ps. Beklagar småsmå bildena =P
Psps. Hahaa, fiksa de =D







Minä kuulun ehdottomasti siihen klaaniin joka RAKASTAA Tildaa! Jos joku tulis kysymään että ketä arvostan elämässäni, (jos nyt lasketaan pois pappa, mamma, Ukko-kulta, Muksut-rakkaat, ystävät,sisko, veli tai vaikka Martti Ahtisaari), niin sanoisin ehdottomasti Tone Finnanger! Kuinka ihmeessä voi olla mahdollista, että vuosi toisensa jälkeen joku voi kehittää ja keksiä niin mahottoman paljon ihania ideoita ja olla niin taitava! Päivä Tonen kengissä, se maistuis kyllä nannalta =O* Respect!

Sain uusimman kirjan Tildas Atelier viime viikolla, ja kyllä sormet syyhyäis jo kovasti päästä toteuttamaan kaikkia uusia hienoja ideoita =)Täytynee tosissaan pistää täyttäen hakemusta "Lisää tunteja vuorokauteen, kiitos!"

Hyllystä löytyyki kaikki Tilda kirjat ja ideavihkoset mitä on julkaistu =) Jotta tekemistä riittää aina ku himottaa nostaa kone pöydälle =)Useimmat niistä on norjankielisenä, mutta sehän on pelkkää plussaa =) Tuleepahan opiskeltua samalla Norjan kieltä, meillä ku on Norjassa syötävän sulonen kummityttö =) Suuren suuri pusu halauksen kera sinne prinsessalle <3

Jonku aikaa sitte sain myös kirjan Vanhat konstit kodinhoitoon, Christina Strutt. Hyllystä löytyy myös aimo kasa Christinan kirjoja, ja en oo vielä kertaakaan pettyny yhteenkään, enkä kyllä pettyny nytkään! Kirja pursuaa ideoita kuinka säästää selvää rahaa kun vaan viihtii hieman nähä vaivaa ja työtä sen eteen, ja kuinka samalla säästää luontoaki siinä sivussa =) Kirja josta suorastaan imee ideoita sisuksiinsa =) Recommen to all!

Jaahas, se ois sitte niinku ensimmäiset luonnoksetki saapunu postiin, jeij =D

Ps. Pahoittelen muurahaisenkokosia kuvia =P
Psps. Hahaa, hoitasin homman =D



Kraams
Tingeling-Maija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti