tiistai 8. maaliskuuta 2011

Älskar att vara kvinna ♥

Nå men denna kvinnodagen började väl bra =D De kom en kvinna störtande in i butiken med mikrofon i handen o ville fråga, va e de som e bra i att vara kvinna. O fösta, o de bästa som blyga "inget fö radio elle tv" lilla jag kom o på, var att man får vara mamma! O de e ju så sant!! Man får ju klä sig fint, sminka sig, smycka sig o allt annat löjligt, men ahh så ljuvligt ♥ Goosh I love being a woman!

Olipas melkonen alotus tälle naistenpäivälle =D Putiikkiin marssi sisään rouva päättäväisesti mikrofoni kourassa ja halus kysyä, miksikä on hyvä olla nainen. ja ensimmäinen, ja paras ajatus mikä tämmöselle julkisuuskammoselle ujopiimälle pompsahti mieleen oli, että saa olla äiti! Ja tottahan se on! Kaikenkukkuraks saa pukeutua hienosti, meikata ja koristaa ihtensä jos minkälaisilla koruilla ja hienouksilla ja kaikkia muita turhuuksia, mutta silti ahh niin ihanaa ♥ Kyllä onki vaan ihanaa olla nainen!


Ja no lämna ja ännu o fundera på, om Småttingarnas rum sku ändå bli i gult o grönt.... Tjaa, måste tänka. Men själva valde de dedär ljusrosa o ljusblått, så vad än de blir, så blir de de som de ha själv valt =)...så länge de int blir svart eller rött =P

Kylläpäs pisti vielä mietityttään nuo Muksujen huoneet. Josko niistä siltiki tulis keltanen ja vihriä... asiaa täytyypi tuumata vielä. Mutta itsehän nuo valitsi sieltä sen vaaleanpunasen ja vaaleansinisen, joten mikä tahansa se lopullinen väri tuleekaan olemaan, niin se on se minkä Muksut on ite valinnu =)...niin kauan ku se ei oo musta tai punanen =P


Jaa o visst, hahaa, ja kom o på hur ja får gjort dendär vessaväggen som sku ha blivi helt sv*ndyr me dendär ljuvliga Pip studio väggbilden, men den ska ja berättä mera om senare ;) O de kan no hända att me allt de jobb som man får göra för att få den gjort, så vill man int gömma väggen bort i vessan, de kan ju bli kö då ;)

Nii joo, keksinpäs muuten kui saan sen vessan seinän toteutettua paljon halvemmalla ja paljon suuremmalla vaivalla, entäkö mitä se olis tehny sillä Pip studion ylikauniilla seinäkuvalla, mutta siitä kerron enemmän sitte myöhemmin ;) Se voi tosin kyllä olla että kaiken sen vaivannäön jälkeen sitä seinää ei taho piilottaa vessaan huussitunnelmaa tuomaan, sinnehän voi nopeasti kehittyä jonoa ku kaikki jää seinää läräämään ;)

Men ni ska ha de så skönt på kvinnodagen!!

Ihanaa naistenpäivää kaikille ihanille naisille!! Olemme sen ansainneet =O*

Kraams
Tingeling-Maija

1 kommentti:

  1. Hyvin kyllä vastaisit, ei enään olisi paremmin voinnut sanoa! <3

    Kaunista naistenpäivää! =O*

    VastaaPoista