torstai 24. maaliskuuta 2011

Kääk! Golvfunderingar...

Nojaa, int e de lätt dehär heller =D Att bestämma golv, eller egentligen bara laminat nu för tillfället. Men ja tror att ja ha nu faktist fått skarva ner kandidaterna till 8 =D
Igår hann ja före yogan beställa prov på dem som ja int ännu sätt i naturen, så kanske vi slipper snart o jämnföra dem all =)

De ska alltså vara laminat. Jaa jaa diipadaapa, laminat ska de va, billi o bra =D Den går att byta sen om de behövs =)
Vi vill att golvet ska se varmt ut, naturli o mjuk ni vet. Inte fö ljus, o inte fö mörk. Ja e liite rädd för att de ska bli fö kliiniskt me vitt golv o vitt tak, eller? Ljust fär de vara, men inte vitt. Men naturligt, som ett gammalt plankgolv =)

Men åsikter tas emot me stor tacksamhet =O*Photobucket
+Härli lite mörk begangad färg. 4 sivuviiste, alltså liknar som plankor me skarv både på långa o korta sidorna. 208mm bred, good =)
Ihana rauhallinen aavistuksen tumma kulunu sävy. 4 sivuviiste, 2 ois ehkä parempi mutta.. 208mm leveä mikä on hjyva =)

Photobucket
+Ljus färg, men ändå naturli, som såpskurad golv =)208mm bred.
Vaalea sävy, mutta silti luonnollinen, muistuttaa suopakuurattua lattiaa =) 208mm leveä.

Photobucket
+Den ha ja allti tyckt om. Ser naturli ut o har bra färg.
Tästä oon aina tykänny. Näyttää luonnolliselta ja on hyvän värinen.
-Inga fas =/
Ei viisteitä =/

Photobucket
+Min kära vän har denhär o den ser helt toppenfin ut i deras hem! I nå skede va ja redan helt säker att den ska vi ha, men nu ha ja börjat tvivla...
Härli begagnad färg, som den sku ha nångång målats vit o sen bara blivi uppnöjt =)

Rakkaalla ystävälläni on tätä kotonaan ja se on ihan huippuhienon näkönen heijän kodissa! Jossain vaiheessa olin jo aivan varma että tämä se on, mutta nyt en ookkaan enään yhtään varma...
Ihana kuluneen valkonen sävy joka näyttää siltä ku olis joskus maalattu valkoseks ja sitte vaan kulunu ajan kanssa puhki =)

-Bara147mm bred, not good =/ O e den ändå för ljus? O såklart att vännen har den =D Den ser fin ut i deras hem, men deras hem e fin just för att de e deras hem <3 Vaan 147mm leveä, ei hyvä =/ Ja onko se silti liian vaalea? Niin ja tottakai siks ku Ystävän kotona on sama lattia =D Ei tarvis välttis silti samaa olla =D Huippuhienon näkönen heijän kotona, mutta siksk se onki hienon näkönen ku on niiden kodissa <3 Photobucket
+Den hör också till mina favoriter redan länge sen =) Har ett mjukt levande yta o ett trevligt färg. 189mm bred.
Suosikki jo kauan sitte, tai siis yks niistä =D Tässä on mukava lämmin pehmeä pinta ja kiva elävä kuviointi =)189mm leveä.

Photobucket
+Nytt för Upofloor, marknadens bredasta (elle så säger di allafall =P)o längsta laminat. Totally love dens bredd på 238mm o längen på 2039mm =) Sku se jättefin ut på stora ytor, som ett riktigt plankgolv =) O färgen ser bra ut åtminstone på bild, ska snart få tag på ett prov, naturli tycker ja =)
upofloorin uutuus, markkinoiden levein (tai niin ne ainaki väittää =P) ja pisin laminaatti. Tässä veti puoleensa heti lankun leveys 238mm ja pituus 2039mm =) Näyttää tosi hyvältä iaoilla pinnoilla, niinku kunnon lankkulattia, tai siis ainaki niinku kunnon muoviversio semmosesta =D Väriki näyttää hyvältä ainaki nettikuvien perusteella, saadaan kyllä piakkoin käsiimme näytepalan tästä, luonnolinen miusta =)

Photobucket
+ 243mm bred o 2200mm lång =) Rejäl planka som ser ut som en planka =D
243mm leveä ja 2200mm pitkä =) Kunnon lankku joka näyttääki siltä =)

Photobucket
+ 243mm bred o 2200mm lång o naturli. Tror att den har ganska bra färg o, int ljus o int mörk. Levande yta.
243mm leveä ja 2200mm pitkä ja luonnollisen näkönen lankku, jossa näyttäs olevan aika hyvä väri, ei tumma eikä vaalea. Harjattu pinta.

Juu ei ole helppoa tämä lattiavalinta touhukaan =D Noh, oonpahan saanu karsittua ehokkaat kaheksaan , wow!

Eilen kerkesin ennen joogaa käydä tilaamassa näytepalat niistä joita ei oo vielä luonnossa päästy hypistelemään, joten eiköhän met pian päästä tekeen vähän vertailua =)

Siis laminaattihan meille tulee. Juu juu laminaattia se olla pitää! Halvalla mennään =D Ei valkosta eikä tummaa. Luonnollista. Vaaleaa muttei liian vaaleaa. "Puunsyyt" saa mielellään näkyä ja pinta olla karhea, ei missään nimessä slitsi, siis siliä.
Vähän minnuu mietityttää että menneekö liian kliiniseks jos on valkonen lattia ja valkonen katto? Mä kun pidän siitä että on lämpöä ja vähän väriäki =) Jos oikeen rahalla pistettäs mälläten, nii meille tulis lankkulattia, oikeen ehta versio, mutta ei mennä siihen ny tällä kertaa =)
Luonnollista, niinku vanhanajan lankkulattia =)

Niin ja törmäsinpäs eilen siinä samaisella reissulla aika vinhaan vaihtoehtoon keittiön lattian laataks =) Mutta palataan siihen tuonnempana, jahka ensin käyn sielä taas pari kertaa nuuskimassa että oisko se aivan kauhia =D Eipähän olis varmasti naapurilla samanlaista =D

Mutt ny jatkaa...

Tjilivippen
Tingeling-Maija

9 kommenttia:

 1. Oi, tänne olikin vaikka mitä postauksia tullut!! :P

  Ja hei, ei taida tuo lattia olla täysin samaa mitä meillä on, sillä meillä on leveempää. :) Mutta on kyllä tosi paljon samannäköistä muuten, joten et varmaan halua lähes samanlaista/tyylistä mitä meillä on. ;D

  Ihanaa viikonloppua murunen! =O*

  VastaaPoista
 2. No sitä on ollu ennen leveämpänä, joten teillä on varmaan sitä =)
  Ei siinä mitään etteikö voitas laittaa samanlaista ku teillä =D Sehän on tosi nättiä laminaattia! Mutta ehkä mua eniten mietityttää se että se on niin vaaleaa.. Mä ku oon aina haaveillu semmosesta kunnon puulattiasta =D

  VastaaPoista
 3. Puulattia oliskin aivan mahtava, mutta me ei voitu sitä laittaa kun on varaava lattialämmitys. Ehkäpä joskus sitten. =O*

  Niin, ajattelin vain tuota, kun yleensä et halua samanlaista mitä muilla on? Voin kyllä suositella tätä lattiaa, ei näy likakaan helposti. :)

  Kyllä se just teidän näköinen lattia sieltä löytyy, nou hätä! =O*

  Puss o Kram! <3

  VastaaPoista
 4. No niinpä =) No ehkä sitten joskus =)

  Voi mähän voisin ottaa kaiken mitä teillä on =O* Teillä on niin seesteistä ja hillittyä ja hallittua =) Mutta juu, mä mieluiten koitan tehä jotain vähän toisella tavalla ku muut, jääräpää ku oon =D Ja toisaalta, alunperinki oon aina suunnitellu sen puunvärisen mukaan, tammikuosisena, niin ehkäpä se vaan sitt on silti se oikia vaihtoehto =)
  Keittiöön himoitsen semmosta vähän terrakotan väristä lattiaa, ja se ja olohuoneen lattia on suorassa yhteydessä toisiinsa, niin ehkä tuo puun väri sulautuiski vähän paremmin yhteen sen terran kans =)

  Puss o Kram <3

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos. <3

  No sehän kuulostais oikein hyvältä, innolla jään odottelemaan kuvia kun teidän koti valmistuu. =O*

  Millon te nyt muutatte nykyisestä kodista pois?

  Psstt... Me pidetään viel ens viikko tuota pöytää, elikkäs uskoisin että teidän vuoro olisi joko lauantaina tai maanantaiaamuna 4.4. :) Ilmottelen kun tiedän kumpi päivä se olisi.

  VastaaPoista
 6. Toukokuun lopulla vasta =) Tai jo =D Kääk!!

  Ei kuule mitään hätää kirppupöydän kans =) Mä en oo hinnotellu vielä yhden yhtykäistään tavaraa =D Pitäneis jo tarttua tuumasta toimeen =P

  VastaaPoista
 7. O-ou, sehän ihan just. :D Joko olette pakanneet? Se onkin mielenkiintoista puuhaa. :P

  Onhan se nyt varma, että otatte meidän jälkeen tuon pöydän? Ens kerral kun käyn sielä, sanon et me jatketaan viel viikolla ja sit te tuutte heti perään siihen? Eikös? :D

  VastaaPoista
 8. No ei onneks ihan just ny, mutt pian kuitenki =D Kauhia!

  Juu mä tuun kyll =) Alotin het ku pääsin töistä kotiin vaatekaapin tyhjennyksen ja hinnottelun =)

  VastaaPoista