lauantai 12. maaliskuuta 2011

Ledi lördag, marshmallows o korv

Tjohoooo! Vi ha ledit ida, alla fyra =) Rara söta Pernilla kom själv o jobba ti butiken sin idag, så ja har ledit, jiihaaaaa!

Vi ska ut till skogen =) Ja älskar naturen o ja mår allra bäst då ja får vara ut i naturen! Vi ska till laavun (elle kåta elle va de nu er =D) o steka korv o marshmallows =) Nam!!De ska bli åtminstone tre korv...eller fyra... O en hel påse me marshmallows =O* *RAAAP* Vädret sku int kuna vara nå myki bättre!

Ha en jätteskön helg allihopa <3Jippiiiii! Meillä on vapaa viikonloppu, kaikilla neljällä =)Reipas ihana Pernilla tuli itse töihin putiikkiinsa tänään, joten mullaki on vapaata, woohooo!

Me lähetään metsään =) Mie rakastan kuleksia luonnossa ja voin kaikista parhaiten ku saan olla ulkona luonnossa! Läksetään laavulle paistamaan makkaraa ja vaahtokarkkeja =) Nam! Mä syön ainaki kolme makkaraa....tai neljä.. Ja kokonaisen pussillisen vaahtokarkkeja =o* *RÖYH* Ilma ei ainakaan vois olla yhtään parempi... vielä ku nuot lumet sulais pois ;)...

Oikeen ihanaa viikonloppua kaikille <3

Tjilivippen
Tingeling-Maija

2 kommenttia:

  1. Ihan postaus, suupielet kääntyivät väkisin hymyyn :) Montako makkaraa söit?

    VastaaPoista
  2. No määrä taitaa riippua siitä kuinka sen laskee =) Kun ostin juustomakkaraa, joten sekin jo lisää määrää jonku verran =) Ja sitten sellasta sorttia jota on vaan kaks paksua pötköä paketissa, maalaiskaupan valikoimat aika suppeat =D, ja sitten kun syö vähän itte, ja vielä muksujen jämät, niin sitte onki jo tippunu laskuista =D Mutta sen vertaa söin että tuli maha täyteen =) Ja vaahtokarkkia jälkkäriks, nam =O*

    VastaaPoista