sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Mustikanvarpu

 photo WP_000979crop.jpg Mustikassa on tullu käytyä jo pari kertaa =) Saaliski on ollu hyvä kun pakkasessa on liki 10L ja monta litraa ollaan lahjotettu eteenpäin vanhuksille, kun ei niistä ole enään mustikkamettällä kyykkimään.  photo WP_000984crop.jpg Miun mustikkamettäkaverillani oli varsin viikatteinen tyyli poimia mustikoita =D Mutta saalista sai Poitsuki =)  photo WP_000983crop.jpg Miusta tuo mustikanvarpu on yks kauneimmista kasveista mitä luonnosta löytyy  photo WP_000986crop.jpg Juu juu, näin on =D Ehkä se on tuo lehtien vaaleanvihreä väri, ja mustikan kaunis sinertävä väri ja pyöreys =) Mustikanvarpua on tullu piirrettyä kuosiin jos toiseenkin, ja varmasti tulee piirrettyä vielä monenmonta kertaa lisääkin =D Vielä kun nyt löytäis niitä hillojaki...enneku karhut syö kaikki....

4 kommenttia:

  1. Mustikoita löytyy pihasta ja ympärillä olevasta metsästä tänä vuonna ihan hirveästi. Pitäis vaan ehtiä poimimaan. Vadelmia on myös todella paljon, joten pakastin on jo nyt melkein täynnä :D
    Mustikkasuut ja -sormet on sen merkki, että metsänherkut on parhaassa tallessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mustikkaa tuntuu kyllä olevan =) Sama vaikka joka viikko kävis samassa paikassa poimimassa, niin jo on taas ens viikoks samaiseen paikkaan kypsyny uus sato =)
      Ja vadelmia näyttää tosiaankin tulevan yllinkyllin, mahtavaa =) Meillä ne ei tosin vielä ole kypsiä, mutta jos nyt lämpenee niin varmasti poimintavalmiita jo ens viikon aikana =)
      Näin on, punertavan sinertävät sormenpäät on tähän aikaan vuodesta hyvä merkki =D

      Poista
  2. Mustikat on ihan parhaita! Varsinkin kun niitä saa ihan omasta pihapiiristä :) Ei toki ämpärikaupalla, mutta omiin tarpeisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sinulla se on vielä tämäkin herkku että voit ustikoita poimia suoraan pihalta =D Mikä sen parempaa ku tallustella ulos pikku kipon kanssa ja leipasta piirakka saapuville vieraille just sillon kun sitä sattuu tarttemaan =)

      Poista