maanantai 29. heinäkuuta 2013

Kun on oikein lämmin ilma...

 photo DSC_1018crop.jpg ...on legotkin piilosilla... photo DSC_1017rop.jpg ...pölypallot on hippasilla... photo DSC_1010crop.jpg ...ja väkikin on ilkosillaan... photo DSC_1012rop.jpg photo DSC_1014rop.jpg ...lehtiroskis on lakkosilla... photo DSC_1015crop.jpg ...kun on oikein lämmin ilma, on meijän tupa... photo DSC_1016rop.jpg ...niin no, ihan NurinKurin. Eli melkoisen villissä kuosissa =D Tein kasvimalle pienen pyöreän penkin johon kylvin punahattua ja kesäkukkaseoksen. Punahattu nousee (toivottavasti) vasta kylvöä seuraavana kesänä, mutta voi huokaus tuota kesäkukkaketoa photo DSC_1021crop.jpg Miten kauniita nuo kukat onkaan!! Joka päivä aukeaa taas joku uus ihanuus =) photo DSC_1020crop.jpg Ja perhosia ja pörriäisiä pyörii hurjasti kukkien kimpussa =) Joten ens kesänä saa nämä vallottaa pihasta isomman läntin, oikeen kunnon keto pelkkää kesäkukkaa photo DSC_1033crop.jpg Jaajaa, pilveen meni, kaiten se on pakko kaivaa tylsyyttään huhuileva imuri kaapin perältä...

8 kommenttia:

 1. Mä haluan kasvimaan taakse kesäkukkapellon, joten kiinnostais kovasti, minkälaista sekoitusta oot laittanut :) Ootko käyttänyt pieniä pusseja vai sellaista isommassa säkissä myytävää kesäkukkasekoitusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuommonen kesäkukkaketo on vaan niiiiiiin kaunis <3
   Mä oon käyttäny ihan pieniä pusseja =) Tosin miun "keto" on ollu aikasta pienikokonen aina =D Kyllä meinasin että ens keväänä laitan pienistä pusseista kansten vaikka onki isompi alue. Pusseja ku on tullu ostetltua tässä matkan varrella niin nyt niitä onki jo pienonen pino =) Nuita pieniä pusseja saa muistaakseni ainaki Lord Nelsonilta semmosena vähän isompanaki, Big Packinä =)

   Mää luotan nuihin pieniin pusseihin ku käsittääkseni niissä on useamman sorttista lajia entäkö niissä isoissa sekotuksissa. Onko se sitten totta vaiko ei, sitä en tiiä =) Mutta nuilla pienillä pusseilla mennään ainakin meillä niin kauan kunnes kesäkukkakedon koko ylittää 10m2 =)

   Ei muutaku kaavailet kedon paikan valmiiks kevättä varten =)

   Poista
  2. Kiitos vinkeistä! Kedon paikka on jo valmiina ja mietinkin, että pitäiskö sinne heitellä vielä jotain kasvamaan tänä kesänä, ettei se täyty rikkaruohoilla..

   Poista
  3. Eipä kestä =) Ei varmaan kannata pahemmin mitään sinne heitellä kun eivät talvesta selviä kuitenkaan =) Käännät vaikka koko pläntin nyt syksyllä, tai sitte ens töiks keväällä, niin se ajaa varmaan saman asian =)

   Poista
 2. Voih miten ihania kuvia! Ihana nähdä, että muillakin on siivoilut jätetty sikseen, kun on oikein lämmin :) ja nuo teidän kedon kukkaset on kyllä kerrassaan ihania, niin värikkäitä ja kauniita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tupa on sen näkönenkin että ei ole paljoa sisällä viihytty =D Jos nyt kuitenki sais aikaseks edes pahimman kaaoksen hävittää silmistä pois ;)

   Sitä ne kyllä on <3

   Poista
 3. Ai teilläkin! ;) Siivotaan sitten vasta syksyllä jooko? :-)

  VastaaPoista