sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Tummu Pampula

3.4.2013 Voi hirvitys!!! Nöyrimmät anteeksipyyntöni maailman hitaimmalta blogin päivittäjältä =/ Nojoo, selityksenä nakattakoon että kun olin vielä töissä, en yksinkertasesti jaksanu enkä kerinny illalla enään ruveta blogia päivittelemään. Ja nyt näin lomalaisena oon tainnu vierottaa itteni tietokoneelta =D No ei siinä, nyt on taas inspiraatiota vaikka muille jakaa ja aikaaki oikeen sopivasti, joten lupaan parantaa tapani =O* Eart Hour vietettiin tälle vuodelle =) Se on odotettu hetki, kuinka ihmeellistä se onkaan, puhumattakaan siitä kui jännää =D ku saa kuleksia pimeässä tuvassa kynttilänvalossa ja taskulampulla sohien =) Ja mulle tuo on tottakai tärkiä tapahtuma, ekologiselta kannalta ;) Pääsiäinen tulijameni =)Nuissa pyhissä parasta on aina se yhessä oleminen =) Ja lasten riemu, het ku toinen joulu ku saavat aamusta korin kanssa kipittää pitkin huushollia metsästämässä Pääsiäispupun jättämiä suklaamunia =D Juu, meillä on tämmönen jenkkiläisperinne, älkää kysykö miks =D Ehkä se on jossain tuollla verissä ku niitä sukulaisia löytyy tuolta rapakon takaa =) photo WP_000420crop.jpg Ja enimmäkseen oon muun ajan viettäny sormet vuoronperään mullassa ja puikoissa tai koukussa =) Ai että mä nautin Laukku on viittävaille valmis, sisuksen sais ommella seuraavaks =) Sen mahdan joutaa huomenissaki.. Ja sitten ei muutaku parsia väsky kasaan =) Ihanalta Rakkaalta ystävältäni sain opit kui tuosta Pampula langasta tehään niitä huiveja, ja niin ensimmäinen valmistu... ja toinen =D Miunhan oli aaaaaivan pakko saada yks kun löysin ihan älyttömän herkullisen väristä Pampulaa Ja tokihan tylleröki sitten tahto omansa, joten sitä viimeistelen tuossa parhaillaan =) Sitte onki pakko ruveta värkkään moisia tummuille ja mummuille ja muille, ei nuita määräänsä enempää tarvitte =D Ja kovassa tehtailussa on ollu tiskirievutki, äitienpäivä lahjoiks ;) photo DSC_0593.jpg Niijoo, kuulin kyllä että nämä on kuulemma tosi kova sana tummupiireissä, jep, taidan olla officially OLD! =P Mutta joo, palailen astialle jahka saan viljelykset vauhtiin tai muuta oleellista raportoitavaa =D Ny nukkumaan että jaksaa heti aamusta ylös nauttimaan näistä vapaista! Mooooooi!

1 kommentti:

 1. Eeva6. huhtikuuta 2013 11.38
  Olen nähnyt juuri tuollaisen huivin, iloisen ja pirtsakan värisen todella NUOREN neidin kaulassa ja se oli kyllä hauska! Sun tekele on myös iloisen värikäs eikä mikään mummostyle.

  Mites ne tiskirätit, toimiiko?? Ajattelin, että mun kärsivällisyys saattaisi riittää justjajust sellaisen tekemiseen :D

  Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset

  Tingeling-Maija6. huhtikuuta 2013 11.49
  No hyvähyvä =D Ehken mää sitten ihan yssin ole tämän pampulavillityksen kans tässä ikäkategoriassa XD Tosin, onhan meijän neitilläki oma, ja kovin ylpeänä sen kanssa keikkuu =)

  Siis tiskirätit toimii ihan älyttömän hyvin!! Mitään muuta en enään käyttäis! Äkkiäkös sitä tuommosen värkkää, jopa siun kärsivällisyydellä =D Mä tein pelkistä pylväistä ja sitte taiteilin siihen vähän soveltaen tuon pitsireunan =) Mutta sitähän ei tartte välttis tehä, tiiät vaan mut ja pitsit ;)

  Ei muutaku rupiat kuule virittämään virkkauskoukkua hyppysiin =)

  Kiitos samoin sinne! =)

  Poista

  Eeva7. huhtikuuta 2013 18.04
  Hitsiläinen...Hoidan ensin yhden hieman kärsivällisyyttä kysyvän maalausprojektin kunnolla persiilleen niin sitten voin keskittyä tiskirätteihin.

  Poista

  VastaaPoista