sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Näin minä tyttö virkkailen vain langanpäitä laskellen...

6.3.2013 Niin, tässä ajan kuluessa koin moisenkin tapahtuman, että minulle iski hillitön tarve saada virkata isoäidinneliöitä =) Ja koska en ole tainnut koskaan virkata, kutonukki joskus kerran elämässä, ala-asteella 5 luokalla kaulahuivia, niin ei se auttanu ku tarttua tuumasta toimeen =) Kirjastoon mars ja löysin aivan mahtavan kirjan, Sekaisin langoista ja siitä se sitten lähti, täysi sekoaminen langoista. Seuraavana päivänä illalla sain ensimmäisen onnistuneen isoäidinneliön valmiiks =) photo 374454_10152080757034068_285848115_ncrop.jpg Ja sittehän piti toki laajentaa repertuaaria uusiin väreihin ja uusiin materiaaleihin ja uusiin tekeleisiin, joten eilen postissa kotiutui pussillinen herkkuja Titityyn verkkokaupasta =) photo DSC_0593crop2.jpg Luomu villalankoja joista ajattelin värkätä pipon, ja Hjertegarnin Blend Bamboota josta valmistuu parhaillaankin tiskiriepuja =) photo DSC_0606crop2.jpg photo 67342_10152081116129068_1747950414_ncrop.jpg Ainoa ongelma tuossa oli liian suuri valikoima... Aaargh! Pakko oli kaivaa sisältään sisäinen soturi ja tyytyä ostamaan näin aluks vaan muutaman värin XD Koko lankakori saa matkata mukaan kun huomenissa starttaamme kohti lappia leppoistamaan =) Kaiken sen ulkoilun jälkeen kun menee saunomaan, hyppää lumihankeen ja sen päätteeks vetää villasukat jalkaan, on vallan mainio aloittaa tuo laukun virkkaus projekti =) Se valmistuu kierrätetystä puuvillasta, Novitan Hangosta =) photo DSC_0607crop.jpg Niin ja miten se ala-asteen kutomisprojekti päättyi... No deadline rupes uhkaavasti kolkutteleen olalle ja kaulaliina muistutti enemmän patalappua ku asustetta, joten ei auttanut kuin köpötellä rakkaan fammon tykö joka kutoi kaulaliinan valmiiks alta aikayksikön =) Ja kuten arvata saattaa niin toinen puolisko oli mitä kauneinta kädenjälkeä ja toinen....no hyvin tuuletettu epämääräinen syttyrä.... Se on moro seuraavaan kertaan Nää läksee lomalle =) Viikonloppua ja parempaa keliä! Täällä tuulee niin että täytyi roskienvienti reissulle varustautua tiiliskivien kera =S Ps. Jaahas, ja sama meno jatkuu >=( Jostain syystä tuo teksti tulee yhteen piiiiiitkäään pöööötkööön. Pyrin ratkaisemaan ongelman asap, ugh!

1 kommentti:

 1. Eeva6. maaliskuuta 2013 20.36
  Pakko kertoa, että mulla se vasta viirasikin viime kesänä, kun innostuin virkkaamaan kokonaisen maton meidän kirjaston lattialle :-) Seuraava tekele jäikin sitten puolitiehen, kun jumitti niskat pahanpäiväisesti ja sen myötä loppui into...Tuolla se odottelee seuraavaa "ähkyä"
  Kerrohan hei kokemuksia siitä bambulangasta tehdystä tiskirätistä. Mielenkiinnolla kuulen kokemuksia...vähän nimittäin kiinnostaa.

  Loistavaa Lapin reissua teille! Tällä tuulella saatte ihan ilmaiset "lentoliput" sinne :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  Tingeling-Maija6. maaliskuuta 2013 22.15
  Kutsutaankohan moista aivopieruksi =D
  Hyvinhän se on menny ku oot kuitenkin kokonaisen maton saanu valmiiks =) Mää tänään tylsyyteen nääntymäisilläni törmäsin töissä varsinaiseen aarreaittaan mitä tulee virkkausohjeisiin, ja nythän pitää saada tehä matto ja kori ja toinen matto ja toinen kori ja ja ja =P
  Minähän kerron het jahka saan tuon tiskirievun ensin pari kertaa pestyä =) Se parantaa vain tuota bambun imukykyä kun sitä jaksaa pestä säännöllisesti =)

  Kiitoskiitos! Sais olla vaikka auringonpaisteinen keli huomenna kun meinataan suorittaa siinä samalla maakuntakiertelyä =)

  Poista
  Vastaa

  Onnenhippuja16. maaliskuuta 2013 21.55
  Onpas ihanaa, että oot takasi täällä blogimaailmassa :) Muakin kiinnostaa tuo tiskirätti, kerrohan kokemukset, kun kerkiät :)

  VastaaPoista

  VastaaPoista