sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Raitista ilmaa

17.3.2013 Voi vide millä keleillä meitä onkaan viime aikoina siunattu Lapin reissulla meillä oli aivan mahti kelit, -10 pakkasta ja aurinkoa taivaan täydeltä =) Eikä ole ollu keleissä ollu moittimista tänäkään viikonloppuna =) Täten meidän aika onki menny enimmäkseen ulkona. Hoitokoiraki meillä oli taas tänä viikonloppuna, tällä kertaa äärettömän ylienerginen pystykorva jonka kans vaan ei voinu olla liikaa ulkona, sopi meille =D photo DSC_0616crop.jpg photo DSC_0612crop.jpg photo DSC_0618crop.jpg Pöllimehtällä tuli oltua niin että niillä puilla lämmittää Tyynen ( Tyyne = Katso Villa NurinKurin blogi) ens talvenki yli =) Tosin miun ne pitäs käyä vielä pilkkomassa.... photo DSC_0632crop.jpg Jotain käsitöitäki on tottakai kuiteski joutanu tekeen. Tyllerö sai barbin ja valtava takaisku oli kun ei sillä reppanalla ollu prinsessa mekkoa, vaan jotka discojytärytkyt. Joten eipä se auttanu ku auttaa hädässä ja nukelle valmistu uus rinsessamekko tyynyliinasta, miun vanhan iltapuvun laahushuivista, vanhasta meikkilaukusta ja pätkästä nauhaa ja pitsiä =) Ei mikään taidonnäyte, mutta kelpas tyllerölle ja nukke pääs muiden rinsessamekkosten barbien kans mukaan leikkeihin =D photo DSC_0603crop.jpg Ja laukkuki melkeen valmistui tuossa mökkiloman lomassa, joten siitäki ssaadaan toivottavasti piakkoin kuvia ja käyttökokemuksia =) Niin ja perjantaina vein työhakemuksen ehdottomasti UNELMIENI työpaikkaan, joten nyt riittää kyllä jännättävää! Saa ristiä ja nostaa pystyyn kaikki sormet ja varpaat ja muut liikenevät ruumiinjäsenet =) Mitä parhainta, aurinkoista ja toivottavasti jo keväistä alkavaa viikkoa photo DSC_0630crop.jpg Tää lähtee paranteleen raitisilmamyrkytystä sohvalle vaaka-asentoon =)

1 kommentti:

 1. Eeva17. maaliskuuta 2013 21.18
  Kyllä on aurinko piristänyt meitä tosiaankin tänä viikonloppuna! Muuten on vaan kevään edistyminen pakkasen puolella...harmittaa hieman järkyt pakkaset.
  Kylläpä olet taitava käsistäsi, kun tuollaisen rinsessamekin tekaisit barbielle! Mulla on noin pieneen näpertelyyn liikaa peukaloita heh!
  Oikein paljon onnea työnhakuun, pidetään peukkuja sulle!
  Itsellä on työrintamalla ollut rauhallista raksaprojektin jälkeen. Mehän vaihdettiin molemmat duunipaikkaa raksailun lomassa. Nyt on pidellyt tasaisempaa sillä rintamalla, vaikka itse olenkin ollut hieman jalka oven välissä koko ajan siirron jälkeen. Toisaalta mun työssä on vain hyväksi heittäytyä työnkiertoon aika-ajoin.
  Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset

  Tingeling-Maija17. maaliskuuta 2013 22.55
  No älä, pakkaset sais kyllä jo pikkuhiljaa hellittää..
  Tosin tänä iltana oli aivan mahtavat revontulet taivaalla, joten jotain hyötyä tästä jatkuvasta talvikelistäki =)

  No minä ny tykkään näpräillä ja värkkäillä, suorastaan vaadin saada sitä tehä, joten tulipahan kokeiltua tuota barbin vaatteiden tekoa siinä samalla =D Mutta kyllä se kuule niin on että jos ei liikaa sormia, niin ainaki liian isot sormet tuossa hommassa meinaa olla =D
  Muistanki että vaihoit sillon, liki samoihin aikoihin ku minäki =) Minä vaihoin silloisesta pois kun ei se homma oikeen johtoportaan päästä toiminu, mutta se seuraava oliki sitte aivan kauhia paikka =/ Mutta siitäki opittiin ja kasvettiin entistä vahvemmaks, ja oli siitä sekin hyvä puoli että nyt vihdoin uskalsin puhaltaa pelin poikki ja jättää myynti- ja toimistohommat ja kahtoa rohkeasti eteenpäin =)

  Sitä samaa sinne =)

  Poista
  Vastaa

  Onnenhippuja18. maaliskuuta 2013 21.45
  Voi miten ihania kuvia! :)

  Peukut on pystyssä, jotta unelmien työpaikka olis sun :))

  VastaaPoista