sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Koti kuin tilkkutäkki

Morjens =) Tilannepäivitystä... Kovasti on yritetty puurtaa ja ahertaa, jotta jos tämän vuoden puolella päästäs vaikka muuttamaan XD Tämä meidän Tilkkutäkki-Koti korostuu varmasti entisestään näiren kuvien myötä, mutta näin se meillä vaan on =) Postilooraan tulleesta postista missä NurinKuria sanottiin todelliseks tilkkutäkiks, inspiroiduin kattelemaan vähän "avarammin" silmin NurinKurin nurkkia, ja tottahan se on, paljon värejä, kuvioita ja tyylejä "sulassa" sovussa =) Ja don´t worry, löytyy myös niitä posteja missä kysytään, jotta "oisko kannattanu palkata sisustussuunnittelija" XD No ois ja ei. Sisustussuunnittelijat osaa sen mitä minä en tod osaa. He tekee kaikesta sulavan sointuvaa niin ettei yksikään väri tai kuosi riitele keskenään. Jokasella tyynyllä on asentonsa ja kellolla paikkansa. He osaavat kyllä ehottomasti asiansa! Mutta meille ei palkattas koska a) Se maksaa =D b) Ei kaiten se olis meidän koti jos sen olis joku muu suunnitellu.... ja c) Mun mielestä meidän kodissa jokasella tyynyllä ei ole asentoansa ja jokasella kellolla paikkaansa. Ei ollu mummullakaan, eikä oo meilläkään =D Sitäpaitti miusta värit ei riitele keskenään, ennemmin ne elää sovussa vierekkäin =) Kuka on sanonu etteikö vihriä keinutuoli vois ottaa kaveriks sinistä pikkupöytää? Ja kuka on sanonu että se on väärin? Jos tekee mieli kokeilla, niin ei muutaku rohkiasti kokeilemaan, sillähän sitä oppii =) Ei seuraamalla mitä muut on tehny tai miten se pitäis tehdä =) Siitä syystä minen paljoa mitään sisustusblogeja seuraile, ekä myöskään lehtiä lue. Nojoo, en kyll kerkiäiskään =P No Isabellas leheteä luen, siinä ku on paljon asiaa puutarhanhoidosta, ekologisuudesta ja ruoanlaitosta =) Vähän myös sisustamisesta, mutta ei pelkkiä valkosia taloja toisensa perään ;) No enivei, tykkään oivaltaa ja saada ite ajatuksia kuinka minkäkin vois tehdä, ja jos sitte huomaa että joku onki jo tehny aivan samalla tavalla, niin siitä tulee lähinnä sellanen "huisii"-olo, jotta ei se ajatus ehkä ihan hölömö ollukkaan kun joku muu on toteuttanu sen myös. Mutta jos sitte taas vaan otat ja teet sitä mukaa kun joku muukin on tehny, niin eikös se ajatus sitte oo jo aika väljähtäny.. No nii, Ruuneperi on puhunu =D Joskos ny sitte niitä kuvia, net puhukoon puolestaan siitä kui NurinKurissa on edistytty =) Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Woohooo! Täällä jyrisee vuoden ensimmäinen ukkonen =D Kaupungissa tuo ukkonen on miusta piece of cake, maalla se on huomattavasti huisimpi =/ Hiivatti että rupiaa kiristämään ihan tosissaan tämä tekstin yhteen pötköön tuleminen!!! Raivostuttavaa!! Mikä hiivatti tätä vaivaa?? ....muutaku käyttäjä =P

8 kommenttia:

 1. Kiva, kun löytyy vielä rohkeita oman maun mukaan sisustajiakin tästä maasta. Tsempit teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia mieltä lämmittävästä kommentista =) Kaikki muutki vaan rohkeasti omia intuitioita seuraamaan, ei se niin huonosti mäne, etteikö se jotenki mänis ;)Aurinkoista kevättä sinne!

   Poista
 2. Voi teillä alkaa olla niin valmista, ihanan näköstä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits <3 Kyllä se tästä pikkuhiljaa eteenpäin menee =)

   Poista
 3. Voi vitsit kun näyttää h-y-v-ä-l-t-ä!!! ja niin valmiilta! :DD

  Tuo huussin värimaailma on just sitä missä ittekin viihtyisin, se kalustus ja kaikki - tunnelmallista istuntoa ;) Nuo kaakelit, lattia, fototapetti, katot, valot ja kaikki on kyllä ihania!

  Onko tuo fototapetti ihan omasta kuvasta vai joku valmis? Se on kyllä aivan ihana tunnelmaltaan. Mulla on hakusessa joku meriaiheinen tarrakuva veskin kalpeaan seinään...

  Se on vaan niin, että jotkut tykkää väreistä sisustuksessa ja toiset ei. Ei ole olemassa oikeaa tai väärää tapaa sisustaa. Jokainen tekee kotinsa ja tyylinsä ihan itse. Täällä kans yksi joka haistattaa piutpaut toisten mielipiteille, millaista meillä pitäisi olla, pääasia että itte viihtyy ja tykkää :DDD

  Olette kyllä painaneet niska limassa hommia ja mahtavaa jälkeä on tullut, hyvä teidän sakki!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits kaimaseni =) Tuo huussi on takuuvarmasti selanen siun paikkas jos joskus pääsette kyläilemään asti =D Sininen on ihana väri ;)
   Fototapetti on Komarin mallistosta. Melekosen hakemisen tulos sekin =D Englannista sen alunperin löysin, mutten sitte millään mistään muualta ja englannista eivät sitä suostuneet lähettämään ku oli muka niin iso paketti?! No sitte ku aikan kuukkeloin sain selville sen tuotenumeron ja niin se löyty kotosan tuttavallisesta Hartmanista huokeaan 60€ hintaan =)
   Kannattaa käydä kurkkaamassa rauharanta.com jos hakee jotain persoonallista tarraa ;) Tekee kyllä mahollisuuksien mukaan semmosen ku ite haluaa =)

   Naulan kantaan! Värejä tai ei värejä, kaikissa on se oma kauneutensa =) Jokasella tavalla voi tehä niin kovin persoonallista jos vaan luottaa siihen omaan kykyynsä ja uskaltaa toteuttaa ideoitaan =) Kauneus on katsojan silmissä ;)

   Isäntä se puurtaa siellä vieläki,ei meinaa tunnit vuorokaudessa riittää =D Mutta ressiä ei oo vielä tullu, ja tavote on ettei tuliskaan =)

   Tovi ku vielä tsempataan kukin tahollamme niin lopussa kiitos seisoo =) Teillähän se on jo ihan oven takana =)

   Poista
 4. Ihanaa, että ootte ollu rohkeita ja tehny just sitä mistä tykkäätte! Niinhän se pitää ollakin eikä sitä mistä muut tykkää! :) Teillä on kerrassaan ihana talo ja en millään malta odottaa, että nään kaiken valmiina ;)

  Ja tiiäkkö mitä, te ootte edistyny ihan hirmu hurjaa vauhtia, ootte ollu niin ahkeria. Teillä alkaa oikeesti jo näyttään kodilta <3 Te pääsette kyllä aivan kohta muuttaan :))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan armas naapuri =) Tällä hetkellä ajatus siitä, että jonku ajan päästä me molemmat, tai kaikki =D, asutaan ihan oikiasti uusisa kotokoloissamme, tuntuu jotenki utopistiselta =D Mutta tottahan se on, kyllä met siellä varmaan vielä asutaan =D

   No kovasti yritetähän =D Mutta huimastihan siellä teilläki edistytään kokoajan =) Kyllä me kuule vielä tästä =)

   Poista