maanantai 28. toukokuuta 2012

Keittiötä ja Superpööpöilijöitä

Uiuiui! Ihmeiden aika ei ole ohi! Meillä on oikeesti edistyttykki =D Köökkiä on kasattu niin pitkälle ku sitä sai kasattua ilman kodinkoneita, netki on tilattu ja niijen ois määrä saapua juhannusviikon tienoilla =) Photobucket Väliovia on asennettu, isäntä niitä ruuvaili ja kiristi ja löysäili ja renkkas sillä välin ku minä tapiseerasin sen kodinhoitohuoneen kaakelikukkelimurheenkryyniin valmiiks =) Mutta nyt seki murheenkryyni on valmis.....tai no on se yks pitkä seinä vielä jälellä, jippii... Ja ruokailutila eli osa tuvasta on kans lumikiteellä, ja se on ihan älyttömän syötävän ihuna Kuvia myöhemmin jahka joutasen sinne kameran kans.. Nii ja poitsun kans (eli poitsu käski, mamma teki =D) laitettiin pojanki seinätarra paikoilleen =) Rrrrrrrrattori =) Photobucket Tämän piirsin ite pojan toivomuksien mukaan ja loppuinlopuks tarra seilas meille käsityöläisihmiseltä jopa suuren rapakon takaa asti, eli ameriikan maalta =) Nii ja ne superpööpöilijät. Armaalle naapurille, eli Onnenhipun emännälle tänään suu vaahossa kerroin bonganneeni mennä viikolla superpööpöilijöitä. Pööpöilijät ovat siis niitä talonkattojia, kruisailevat yleensä hissukseen rakennustyömaiden ohitte, ja painavat sutjakasti kaasua jos joku sattuu näkemään. (Ja korjattakoon het, että minähän en toki kuulu näihin, en tietenkään =P) No pööpöilijät on ihan oukei, ei ne minnuu haittaa niin kauan ku muistavat kruisailla hiljaa jottei muksut jää jalkoihin, mutta tämä superpööpöilijä seurue vei kyllä tähän mennessä pisteet. Meirän ohitte ajeli kokonainen bussi jonka ikkunassa vielä luki osuvasti "Tilausajo" XD Oi Herranjestas että meinasin röhnöttää ihteni hengiltä! Harmikseni en löytäny kameraa käsiini jotta oisin saanu oikeen videokuvaa XD No mutta sellattii tällä kertaa =) Kodinhoitohuoneen kaapistoja asennettiin tänään isännän kans ja ne virvatulen Lola lamput hajin kanssa kotiin tänään =) Se on moro!

2 kommenttia:

 1. Voi että mää nauroin vielä illallakin niille bussipööpöilijöille xD

  Teillä oli kyllä ihanan näköstä ja keittiö on kerrassaan hurrrrrmaaava : ) Hienolla faarttilla meette eteenpäin, jatkakaa samaan malliin loppuun asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mitä kaikkea saammekaan vielä aikojen saatossa meijän korttelissa kokea =D

   Faartti on kyllä ankara, mutta nii saa ollakki, sanottiin nääs tämä huusholli irti ja meijän pitäs kai oikiasti muuttaa =D

   Poista