perjantai 4. toukokuuta 2012

HyiHui ja Kääk! Valasinasiaa..

Kamala! Ihan vaan viattomasti rupesin aikani kuluks läräämään valasimia ku khh kattoon tarttetaan vielä jotku lamput, ja ne tuntuu jokseenki tuottavan päänvaivaa. Muuten valasinten suhteen mennään kohtuu vanhalla varastolla =) Mitä ny muksut saa uusia valasimia ja pois laskettuna ne harvat spotit, eli kylppärin valot. Tahi isännän päheet väriä vaihtavat saunan ledit, jeebou. No asiasta kukkaruukkuun. Se kauhistus... No minä huomasin iskeneeni silmäni designiin! =O Minä umpiantidesign-ihminen joka ei designia tosiaan edes tunnista vaikka se kävelis miun kanssani kopiks keskellä katua. Huomasin himoitsevani meijän makkarin kattoon tätä äärettömän ihastuttavaa Tord Bontjeen Midsummer valaisinta Photobucket Eikä tämä Girlandkaan olis sinänsä yhtään sen hassumpi =) Tämä ehkä miellyttäs vielä hitusen enemmän, mutta saattaa olla silti vähän liian levoton... että ehkä Midsummer kuitenki =D Tai sitte ne ei tod sovi sinne kumpikaan =D Photobucket Mutta kuten sanottua, meidän koti on kuin tilkkutäkki, löytyy vähän sitä sun tätä ja kaikkea siltä väliltä ja sulassa sovussa keskenään =) Meijän kodinresepti onki siis luultavasti jotain tyyliin; -Iso sangollinen mummolantyyliä -Ripaus zenfilosofiaa -Hyppysellinen designia -Kolme kourallista värejä ja kuorrutetaan purkillisella iloa =) Ja eikös heti virinny ajatus siitä, kui sitä voiskaan värkätä tuollaset ite tie mistä tykötarpeista =P No sitte poijes sieltä designin kimpusta. Oiskohan aivan pöllö ajatus ripustaa khh kattoon 2 tämmöstä Virvatuli valasinta? Näissä on jotain retroo =D Meillä oli miun mielestä kotosallaki tämmönen muinoin, ja fammollaki oli yhdesä huoneesa tällanen puna-valkonen, liekö riippuu siellä vieläki, ei oo tullu kahtottua =) Photobucket Ja samaisella reissulla ku Virvatulet löysin, niin löysin muksujen huoneisiin ikkunoiden eteen ilosen värikkäät riisipaperivalasimet =) Photobucket Photobucket Tuo saattaa kyllä olla liian tyttömäinen poitsulle, mutta eiköhän tuolle paikka löyry siitä huolimatta =) Ja jos nuo ny sitte osottautus kuitenki liian isoiks ripustaa ikkunan eteen, niin eipä tuossa kovin korkialta tipaha ku hintaa oli huimat 7€ =D Nooh, enpä tiiä tuliko tästä vielä yhtään sen viisaammaks, mutta nuita Virvatulia kyll himoitsen =P No tein ainaki taas hyviä aleostoksia verhopuolella =) Viikonloppuja!

5 kommenttia:

 1. Kuulehan toveri. Minä järkkään sulle materiaalit yhteen Gerlandiin...Seuraavaks kun "meillä" askarrellaanpaskarrellaan niin en lakaisekaan kaikkea silppua suoraan roskiin vaan kerään talteen ja lähetän sulle!! Käykö?? ;) Onneks olet huumorilla varustettu ihminen, ihan kaikille en olis tätä uskaltanut edes ehdottaakaan ;DD

  Mutta tuo Midsummer on aikasta ihana :D Eläkä nyt, etkös sie ihan vahingossa just äskettäin tilannu jotain design-tapettia?? Design-magneetti!! Meillä ei ole mitään designia, jos "disainiksi" ei lasketa Stokken Tripp Trapp -tuolia, joka sekin on kuopuksen vauva-ajan jäljiltä jäänyt käyttöön meille.

  Virvatuli tuo itselle mieleen lapsuuden. Olen nähnyt noita valaisimia keltaisena, oranssinpunaisena sekä valkoisena joskus silloin back to the lapsuus. Hauskaa, että sitä saa vieläkin/taas!

  Ihana tuo teidän "kodinresepti"!! Kyllä kuulostaa näin blogin välityksellä just OIKEALTA!! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuules toveri, juurikin samanlainen sotasuunnitelma viris omassaki pimiässä mielessä XD Heti tuli mieleen joku muovipitsiliinahärpäke josta voisin siksiäsaksia vähän kukkariepua =D Mutta Girlandi jääköön omaksi tarinakseen, mutta tuota Midsummeria himoitten kyllä vieläki, vähän niinku salaa ;) Eikä se ny ihan sikamaisen hintanenkaan ole, jossain 115€ hujakoilla pyörii =)

   Niin no joo, se tapetti =P Mutta eiköhän ne meijän tuvan disainit sitte oo siinä =) Ja eläs ny, tripp-trappi on disainia siinä missä joku Eero Aarnioki, hah =D

   Juu kyllä se nii on, jotta Virvatulea tulee meille kaksin kappalein =) Kyllä siinä sen verran sitä vanhaa henkiä on, että kuuluu listaan "MulleTänneNytJaHetiSamantien =P

   Kyllä se meijän kodinresepti taitaa olla juuri tuota =) Täytyypä rintata tuo johkain paperille ja tehä siitä oikeen taulu NurinKurin seinälle =)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hei, ootko sä nähnyt tuota Midsummer-valaisinta jossain livenä? Mä tykkään siitä kans kauheasti mutta mietityttää se, kuinka hyvin/huonosti se valaisee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellurei =) Enpäs kuule ole. Jos se meille makkariin tulis, niin ei sen tarvis olla mitenkään erityisen hyvin valaseva =) Meidän makuhuone ku on hyvinki valkonenvalkonen muutenki ja yleisestikki tykkään käyttää enemmän ns. tunnelmavalasimia ja sitä mukaa ku muut perheenjäsenet sytyttelee lamppuja, niin mää yleensä kulen peräsä niitä sammuttelemasa =D
   Mutta luulisin että ei se mikään kauhia kirkas ole. Käsittääkseni tuo "kukkaverho" ripustetaan sellasen muovikuvun päälle, joten kyllä valo on varmaan aika pehmeä =)

   Poista