maanantai 30. tammikuuta 2012

Tapettionkelma?

Plaah! Lattiaongelman ratkettua onnellisesti, onkelmaks muotoutu tuvan tapetti =/

Niin ihana ku P & R Silkkirokokoo onki, nii ei sissus siunaa miun rahkehet riitä maksaa yli 50€/rll tapetista!! Ehkä eri jos sitä menis 2 rll, mutta ku ny puhutaan kuiteski 9 rullasta...

Joten plan B....ägäääin.

Pohjaväreinä sais pitäis olla harmaata ja jotain luonnonvalkosta... Ei beigeä eikä muuta liikaa värejä =)

No näin äkkiseltään patti ohtasa selatessani löyty seuraavat...

Photobucket
Näyttääkö tuo pohja beigeltä? Ääh, täytyy mennä hakeen tapettikirja..... Ja onko tuossa liikaa syheröä?

Photobucket
Mikä ihme mua ny viehättää tässä kuviossa....?

Photobucket
Taatusti perinnemalli, mutta pohja saattaa olla liian tumma ku tulee siltiki suurelle pinta-alalle vaikka alareunaan tuleeki 80cm puolipaneli (eli sellanen feikki maalattu =P)

Sitte on vielä tää yks (toooooosi hyvä kuva muutes...)
Photobucket
Tässä on hyvät värit ja ihana pinta, sellanen pehmeä matta.. Mutta tuo kuvio tökkii ku se on nii iso! Ja seki tottakai ettei tää oo aito perinnetapetti... Ja tuo iso kuvio tuottaa ongelmia siinäki suhteessa, että menee nuo pikkuset ikkunanvälit melkoseks piperrykseks...

No mutta, onneks löysin ainaki tosi ihanaa jokiveä
Photobucket

Pukkilan valikoimasta =) Ai että mä pidän tuosta luonnollisesta ja elävästä värimaailmasta =O* Nam!

No katotaas katotaas sano Putkonen, ei tullu betonilattioita nii ehkä sitte cyprokki seinät ;)

5 kommenttia:

 1. Jokaisella on vissiin oltava omat pakkomielteensä, sulla tapetit ja mulla ne maalit!! :D

  Boråsin Lace näyttää netissä todellakin beigeltä, mutta pohja saattaa hyvinkin olla harmaa...

  Lumikide on TOSI raikkaan näköinen tapetti!Ei ihme, että se miellyttää sua eniten. Näissä kahdessa tapetissahan on aika saman tyyliset kuviot.

  Duro Gammalsvenskanin sininen: AAAhhhh! Ja on muuten sama pohjaväri kuin meidän makkarin Lace tapetissa! Ehkäpä se just siks miellyttikin heti silmää :)

  Ja tuo vimonen tapettikin on ihan kiva, mutta jos siinä on liian iso kuvio suhteessa siihen, mihin sitä on tulossa, niin ei sitten ;)

  Ja herkkuja nuo jokikivet!!! Meidän ystävillä on mun mielestä just tuota kiveä veskissä boordina ja on oikein hyvän näköistä! Nuo taitaa olla vielä edukseen vahapintaisia ja helpompia puhtaanapidon kannalta kuin ne meidän mattapintaiset. Toisaalta en näe siinä mitään ongelmaa, kun ainoa kohta, jossa ne saa vesiroiskeita on pesuhuoneen seinään tuleva pystyraita, nou problem!

  Koita saada jotain tolkkua tapeteista, kyllä se OIKEA sieltä vielä löytyy, usko pois!! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se näyttää menevän =D

   Niinhän tuo Borås näyttää olevan, ainaki netisä.. ja ehkä tuo sen kuvio jotenki hukkuu tuonne pohjaan, vaikka iinä onki jos minkä sortin syheröä sinne tänne ja tuonne...

   Siihen mää tuossa lumikiteessä jotenki rakastuinki, sen raikkauteen ja tuohon kuvioon <3 Toivottavasti se on sitte luonnossaki yhtä ihanan näkönen ku näin netin välityksellä =)Mä oon jotenki allerginen raidoille, ja kaikista muista potentiaalisista tapeteista näytti löytyvän sitä raitaa =D , niin nyt mää panostan kaiken uskoni ja toivoni tuolle lumikiteelle =D

   No sen mää ymmärrän täysin jos sää oot aivan myyty tuolle gammalsvenskalle =D Se teijän makkarin tapetti on kyllä hieno!!

   Joo näissä taitaa olla vahapinta, mutta illähän ei tosiaan ole uurempaa merkitystä jos ei se tuu just siihen paikkaan missä meillä, eli suihkun taate ja alle =D Ja isäntä anto jo siunauksensa jokikiville, että nuilla mennään ;) Niin ja anto se siunauksensa myös vessan laatoille ku niistä tarjouksen tänään sain =) Tai siis sanoi että "no ei paha" , ja se on mulle yhtä ku "joo semmoset" XD

   Poista
  2. Ja mikä hiivatti tätä läppärin SSSSSSSSSS nappulaa oikeen vaivaa ku kaikki ässät jää poijes >=( Paka!

   Poista
  3. Mahtavaa, että sait luvan kiville!! Luonnonkivi on materiaalina jotenkin niin rauhoittava...tai ainakin mulle :)Ja minähän tartten sitä "rauhoittavaa", you know ;)

   Kyllä se on niin, että jos miehen suusta tulee "ei paha" -se TARKOITTAA samaa kuin kyllä! Äkkiä vaan laattakauppaan ja tavarat tilaukseen ennen kuin isäntä muutta mieltään :)

   Poista
  4. Juuri siitä määkin jokikivissä pidän, siitä luonnollisesta rauhottavasta fiiliksestä =)

   Joo homma hoijettu, tilaukseen lähti jo =D

   Poista