torstai 26. tammikuuta 2012

Gerflor it is =)

Joo ei tullu betonilattioita eikä laminaattia eikä vinyylimattoa =)

Sen sijaan tuli Gerflorin Senso rustic vinyylilankku, and I Love it

Photobucket

Eihän tämä puuta ole, tai muuta vastaavaa, mutta meille kuosiltaan ja pinnaltaan JUST se mitä haettiinki! Hinta oli hyvä ja lupasivat sitä meille jemmata siihen asti että sitte tarvimme sitä =)

Hyvät kaupat tehty siis =)

Sitte ei jäiskään ku jäädä jännäileen sitä tapettitarjousta...... Valitettavasti mä oon kerinny Rakastua nuihin tapetteihin jo ihan täysin......

7 kommenttia:

 1. Onnea päätökselle! Hyvännäköinen pinta on tuossa matskussa.

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen ja väri on ainakin näin koneen välityksellä just nappi valinta! :)

  VastaaPoista
 3. Tänks naiset! Kyllä helepotti XD
  Se on sellanen kelon värinen =) Mulle siitä tulee lähinnä mieleen vanha lato =D Eli juurikin se mitä hajettiin =) En usko että tuohon aivan het kyllästyy, ja menee minkä kans vaan =)

  VastaaPoista
 4. Gårr härli!!! Ja ha sökt ett just tokande fergå å int LAMINAT ;)
  Måst koma å biunder saan tå ni har e 'installera' ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He va höödö perfect!! Just he va ja ha sökt ÖVERALLT =D Tu måst noo laga de o skåda tå saan tå vi får he på golve ;) O kaffekupille måst ni koma all bara vi får naa ytona laga i stugo =)

   Poista
 5. Miten teillä on tuo Gerflorin vinyylilankku käytössä toiminut? Edelleen tykätty ja kestänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä, kovasti ollaan kyllä tykätty =)
   Edes sen pelätty kovuus ei ole haitannut eikä sitä oikeastaan edes huomaa =) Paitsi sillon kun kissat pyörittää muksujen sinnetänne unohtamia lasikuulia pitkin lattioita keskellä yötä, sillon huomaa että suoraan lattian alla on tosiaankin betoni. Ankaraa kolinaa saa tuommonen lasikuula aikaseks!
   Lattia on tosiaankin anti-liukas ja anti-sähköistyvä =) Testattu tosioloissa sekä kissankarvoilla että lukuisilla hoitokoirilla =)
   Miinuspuolina en löydä muita kun että lattia on raskas mopata, nihkeä kun on. Saa kyllä tosissaan hikipäissään veivata. Ja yks kohta ruokapöydän tykönä missä isäntä istuu oli tuolista lähteny tassu irti, tie miten tuo isäntä tuoliansa käsittelee vai mistälie johtui, mutta siitä yhdestä kohtaa kului lattiasta pinta puhki =/ Onneks nyt kyseessä kuitenki vaan yks ainoa "lankku", joten sen voi helposti vaikka vaihtaa =)
   Suosittelen kyllä lattiaa lämpimästi kunhan on taloudessa missä lattialämmitys, muutoin on varmaan kylmä =)

   Poista