perjantai 23. syyskuuta 2011

Verhot ikkunoissa, lattiavalu ja takka tilattu =)

Eilettäin oli varsinainen tehopäivä =) Meki pidettiin muksuin kans ylimääränen vapaapäivä "arkipäivien velvoitteista" ja suunnattiin raksalle het aamutuimaan =)

Ensimmäiset verhot asennettiin tässä taannoin =) Silittämisen jätin tosin myöhemmälle..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Viime ajat on menny tiiviisti viemärien sun muiden putkien parisa, sitte styroksit päälle ja sen perään lattialämmitysputket. Tuskastuttavan hiasta hommaa, mutta ahh niin tarpeellista =)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Lattiavalu alko eilen heti aamuseittämän maissa ja saatiin hiottua n. kello 15 mennessä =) Valu onnistu varsin nappiin, koska värkkiä ei jääny enempää ku puolen neliön verran =D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ja valusta innostuneena läksin tyllerön kans takkaostoksille =) Jepjep, meijän isäntä uskals antaa asian täysin vaimon hoiettavaks, näppärää =D
Nyt meille tulee siis se miun haaveilemani Tiilerin takkaleivinuuni
Se kun oli se alkuperänenki suunnitelma ja vielä ku verrattiin esim kaakelitakkojen hintoja vs tämä, niin asia oli saletti! Ja muurariki saatiin eilettäin niin mitäs sitä turhaan vitkutteleen =) Tiileks tulee Ruukintiili "käsinlyöty" valkia ja saumoiks Tundra. Niinikään koristukset, joita ei tuu mitään ylimääräsiä, tulee Tundra fenixinä =) Oikeastaan ainoa koristus ojn tuo eteen tuleva korkea holvikaari joka tulee siis myös Tundrana =) Luukut tulee valurautasina =)
Nii ja piippuki tilattiin samalla =D Piipuks tulee Rondo plus valmispiippu =)

Photobucket


Ilta kruunattiin sitte reissulla maalle kotikonnuille. Siellä aina kummasti tuo mieli lepää Kaikkien näijen sadepäivien päätteeks oli aivan ihana ku aurinko nous esiin pilvien takaa, puhalsi sadepilvet pois ja maalas taivaalle kaks sateenkaarta vierekkäin, jotka loisti kilpaa syysruskassa koreilevien pihlajoiden kans! Aaaaaw Harmi vaan ku ei ollu kameraa mukana tallireissulla, mutta löytyyhän tuo kuva tuolta mielensyövereistä =)

Photobucket

Photobucket

Tämä hurmaava joutsenperhe asustaa läheisellä järvellä, jo usemamman kesän on sama pariskunta pesiny siellä. Ja useimmiten ku myöhäsenä kesäiltana siitä ohi kulkee, niin ovat pellolla syömässä =) Tän kesäset pallerot on jo niin isoja että muistuttivat lähinnä hanhia haaleanharmahtavan höyhenpeitteensä kans =)
Photobucket


Ja jottei liian hempsukaks pääsis, niin nyt on sitte pahemman puoleinen syysromuska päällä... Nice! Viime yö meni parin tunnin unilla, mutta koska nyt näyttää ulkona taas tuulevan n.200m/sek ja vettäki tulee tuon tuosta, nii oikeastaan ny on ihan hyvä olla möllöttää vaan sisällä ja sairastaa nää "pakolliset" räkätaudit kalenterista veks =)

Muksaa viikonloppua!

Tingeling-Maija

6 kommenttia:

 1. Ojoj, he gar framåt :) Måst no koma å kiik snart tå ja er på lenkki na kveld ;)))) Fint val e!!!!

  VastaaPoista
 2. Noita teidän uniikkeja verhoja on ihaillu jo pitkään, täällä salaa haaveilen samanlaisista ;D
  Nyt lattianvalun jälkeen näyttää jo taas huomattavasti valmiimmalta. :)

  Ps. Sinulle on jotain blogissani :)

  VastaaPoista
 3. Hödö absolut, he e bara ti laga de in om du feelas tii åt =) Tänk U <3

  VastaaPoista
 4. Onnenhippuja: Oi, no mutta mä voin lahjottaa ne meijän ihanille naapureille sitte ku me ei niitä enään tarvita =O*

  Käynpäs sielä blogissas piakkoin ;)

  VastaaPoista
 5. Nuo verhot on kyllä erityisen ihanat, aika kätsät kun ei niitä tartte kuiteskaan tartte silittää ;)

  Mukavaa, että lattiavalu sujui ongelmitta. Kohta pääsekin sitten kiinnitäämään myös ikkunat paikalleen niin ei tartte verhojen yksinään siellä aukossa killua :D

  On sulla hiano miäs, kun antoi sun ihan itte tehdä takkavalinnan! Meillä tuo isäntä tuppaa työntämään nenänsä kaikkiin valintoihin, niinkun nyt takkavalintaankin. Kumma juttu, pikkuostos tuollainen lämmitysväline talon nurkassa ;)Takkaa ei olla vielä ehditty valita, se on listalla heti ulko-ovien jälkeen.

  Ja kauniita nuo viimeiset kuvat, varsinkin otos joutsenperheestä! Kohtahan nekin lentää jo lämpmämpiin maihin...

  Tsemppiä räkiksen hoitoon, toivottavasti lepo ja lenssulääkkeet tepsii pian!

  VastaaPoista
 6. Joo mustaki ne on varsin kauniit! Ihanan pirtiät =D

  On se hiano mies <3 Ei mulle kelpaakkaan ku paras =O* ;D Toiveisa olis, että päästäs takkaa lämmittämäänki het kylmien tultua =)

  Niin se vaan on hyväksyttävä, että taas se talvi tulee. Mä en oo mikään talvi ihminen, vilunen ku oon ja en pidä siitä pimiästä. Mutta joulu on ihanaa aikaa, ja on hyvä syy poltella paljon kynttilöitä ja nysvätä vaan peiton alla sohvan nurkassa =) Niin ja ei oo mitään niin ihanaa, ku luonnon herääminen talven jäljiltä kevään tullen =)

  VastaaPoista