sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Ulkovalaisimia..

Koska tuntuu että on ollu aikaa tuumailla, niin mä oon tuumaillu =) Ulkovalaisimia tällä kertaa...

Ruosteenruskeat niiden olla pitää, ja riippuvat, mutta taidetaan tälläkin kerralla törmätä liikaan valinnanvaraan =D No suurimman määrän ku karsii pois hinnan perusteella, niin pelkästään yhdestä kaupasta jäi käteen jo näin monta potentiaalista vaihtoehtoa =)

Photobucket

Nizza ja Samara (eikös sellanen varsin laadukas autoki oo ollu olemassa....) ovat harmillisen pieniä, n.30 cm korkeita, taitasivat näyttää vähän pikkuruisilta kuistin seinällä =)
Samanlaiset tulis siis kuistiin molemmin puolin pariovea ja autotalliin molemmin puolin ovea..

Miun tämän hetkisestä suosikista löytys myös pienempi versio, vois olla varsin kiva terassilla ;)Nooh, eiköhän se tästä ku sai niitä vähän järjestettyä kaikkia silmien arvioitavaks =) Onneks ei niillä vielä nii kiire ole =)

Lattiassa kaikki lattialämmitysputket asennettuna ja torstaina lattiavalu, jiihaa!!

Tilapäivitystä kera kuvien ens viikolla, nyt öitä!Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Tjilivippen
Tingeling-Maija

6 kommenttia:

 1. Nizza oli ihan yli-söpö!! =O*

  Mukavaa kun sielä ollaan jo tuossa vaiheessa. Tsemppihalit sinne kaikille! <3

  VastaaPoista
 2. Aiijjjksss! Sympatiat siihen suuntaan,samaa valaisin vääntöä meilläkin on ollu viimeiset kaksi viikkoa. Eilen tilattiin 12kpl Kartano trumpetti seinävalaisimia, jotka tulee sekä taloon että autokatos/varastoon.
  Tuo Nautica -valaisin on aivan ihana! Sekä Samara, mutta jos se on kovin pieni niin harmi.

  Tsemppiä valintoihin ja onnea lattiavaluun!!!
  Mukavaa viikkoa teille! :D

  VastaaPoista
 3. naana: Kiitooos =O*

  Nyt täytyy sanoa että oonpas taas niiiin samalla linjalla Eevan kans =D Nautica on (ainakin tällä hetkellä) ihan ehdoton suosikki =O* Sitä sais semmosena pienempänäki versiona sitte terassille jne ;)

  Nizza ja Samara on tosiaan aika pieniä, taisivat olla n. 30cm korkeita molemmat..

  Onneks olkohon Eeva päätöksestä! Ja hienoon loopputulokseen tulitta ;) Nuo on hienot ja sopii ku nyrkki silmään teijän tupahan =)

  VastaaPoista
 4. Mielettömän upeita valaisimia kaikki! :) Meille taitaa tulla se tuttu ja turvallinen valkoinen "lyhtyvalaisin" (ylöspäin).

  VastaaPoista
 5. Voi onpa kyllä aivan ihanat lamput! Nizza ja Samara on kyl ehottomat lempparit :)

  VastaaPoista
 6. No eiväkkös olekkin =) Ja Onnenhippuja, net ylöspäin valasevat on hienoja! Ja teille tarviiki olla sellaset liki majesteetilliset valasimet =O* Mulla on joku pakkomielle siitä, että meille pitää tulla riippuvat =D Mikä lie emännän mielenhäiriö taas XD

  VastaaPoista