lauantai 3. syyskuuta 2011

Sonja Hagström Photography

Photobucket

Miulla on suuri onni omistaa niinkin lahjakas ystävä ku Sonja =)

Valokuuvajassa on sitä jotakin sillon ku ideoi aina uusia kuvauskohteita ja tapoja ja kun kuvat on aina jotakin uutta ja hienoa, ja juuri sellanen valokuvaaja Sonja on.

Joten älkää hyvät ihmiset uskoko että minä nuissa kuvissa olen siks, että olisin jotenki valokuvauksellinen, juu ei =D Miusta on ihan äärettömän hienoa saada olla mukana rakentamassa taas uutta projektia ja nähdä sen lopputulos =) Ei se kuvattava sitä hienoa kuvaa tee, vaan se kuvaaja =) Ja kuvattavahan oikeastaan on näissä kuvissa enemmänki se luonto, ja kun luonnossa kuvataan, niin mä tahon olla mukana!

Jos mut istutettais johkain studion tuolille kuvattavaks, niin voin vannoa kautta kiven ja kannon, ja jos sanani syön, niin mörökölli minut vieköön, että ykskään kuva ei olis es julkasukelponen XD
Mutta luonnossa... Vaikka olosuhteet oli "pikkusen" erilaiset entäkö nämä kuvat antaa ymmärtää, niin mä niiiiiiin nautin tuosta! Vesi oli ihan uskomattoman lämmintä ja ilma aivan tyyni Ihana syksya ounasteleva ilta =) Ja jos jotain, niin luontoa mä rakastan!

Ja niille jotka ajattelee että kuvia muokkailemallahan sitä tuommosia tehään, niin täytyy oikasta =) Vesi esimerkiks on suorastaan satumaisen näkönen ihan pitkän valotusajan ansiosta, taitavan valokuvaajan teknisiä kikkailuja ;)
10s liki hengittämättä ku hyttyset kuppaa sua hengiltä XD Kokemus seki =D

Joten jos tarvitte taitavaa kuvaajaa, niin tiiätte mistä sen löytää ;)
Sonja Hagström Photography

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ja tuolla alhaalla ne kuvat oettiin, erinäisen raivauksen ja kivenvyörityksen jälkeen =D
Photobucket

Suunnitteilla jo seuraava kerta, joten maltan tuskin odottaa =)

Mukavaa lauantaita

Tjilivippen!
Tingeling

6 kommenttia:

 1. Voi mahoton miten upeita kuvia!! On sinulla vaan taitava ystävä! =O*

  Ja mitäs se muru taas höpöttää. ;) Kukahan se oli päässyt näyteikkunaan hääkuvan kanssa ja johki kilpailuun? Että äläs höpöttele sielä yhtään!

  Puss o Kram! <3

  VastaaPoista
 2. Tosi upeita kuvia!!!!
  Itsekin tarttis jonkun kaverin, joka hiukan neuvois noissa kuvaamisjutuissa...Menee nimittäin digikameran perusasetuksilla meikäläisen kuvaukset :)

  VastaaPoista
 3. Voi elämä miten kauniita kuvia ja kyllä on kaunis mallikin :) Aivan mielettömiä kuvia! Oli varmasti ihana kokemus.

  VastaaPoista
 4. naana: Ai niin ne joo =D Mä olin jo aivan unohtanu ne XD Joo no joku Sonjan kaveri sanoiki, että kuka tahansa saattaa onnistua yhessä räpsäyksessä, mutta nämä onki jo eri asia =) Joten mulla ei oikiasti ole mitään merkitystä nuijen kuvien onnitumisien kans, kuhan vaan muistin olla liikkumatta ku kuvaaja karjas =D

  Eeva: Joo mulla on ollu järjestelmäkamera muutaman vuoden, ja vieläkään en osaa käyttää kaikkia sen ominaisuuksia =)

  Onnenhippuja ja Nonnukka: Kiittää kuvaajan puolesta =)Mä en muuten tykkää olla kuvissa, mutta nuo "projektit" on aina ihan hullun hauskoja =)

  VastaaPoista
 5. Löööv !!! <3 Snart far vi ååter :) Kraam S

  VastaaPoista