maanantai 8. elokuuta 2011

Villat ja tuulensuojalevyt

Isäntä ja appi nykäs sitte viime kuulumisten sekä tallin että tupaan villat ja tuulensuojalevyt paikalle =) Kummasti ne taas näyttää enemmän tallilta ja tuvalta =)

Eilen alettiin sitte isännän kans painimaan tuon meijän mutterikuistin kimpussa. Siitä ei oo mitään varsinaisia rakenteellisia piirustuksia etes olemassa kun sitä pitää vähän soveltaa niin että sitten passais mittasuhteiltaan tuvan kans...
Siinä painittiin sitte kilpaa sateen kans, seiniä nosteltiin pystyyn kahteen pekkaan =D Mahto olla huvittava näky..


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

2 kommenttia:

 1. Siellähän on vauhti päällä, Wau! Levyjen laiton jälkeen hahmottuu kokonaisuus paljon selkeämmin, ikkunanpaikat ym. Minä tosin huomautin levyjen laiton jälkeen, että nuo julkisivun ikkunat on muutes liian matalat...kunnes taas ammattilainen valisti, että rouva hyvä, lattiapinta nousee hiekkatasosta "hieman" ylöspäin :)
  Meille tulee ekovillan puhallusvilla seiniin tämän kuun lopussa. Hauska nähdä sekin toteutustapa. Nykyisessä kodissa on nimittäin levyvillat seinissä.
  Intoa teillekin syksyn lyheneviin päiviin!! :)

  VastaaPoista
 2. Juu näin on =) Kaikki ikkunanpaikat sun muut hahmotuu ihan eri tavalla =)

  No ku mäkin olisin tuota ekovillaa halunnu, oon ehottomasti ekokannattaja =D, mutta isäntä vänkäs vastaan.... Noh, eiköhän tämäki aja asiansa =) ......mutta seuraavaan taloon tulee kyllä ekovillaa ;)

  Kiitos tsempityksistä!

  VastaaPoista