maanantai 8. elokuuta 2011

Kuisti

No tänään se sitte jo valmistu =D Seinien osalta nääs =) Anoppi ja appi siellä hääräs onneks apuna ettei tarvinu ihan niin kolokosti jännittää että kaatuuko se seinä vai ei =P Ikkunanpaikatki saatiin vielä illan tullen nikkaroitua paikoilleen =)

Jeij! Jälleen yks virstanpylväs saavutettuna =)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nyt on sitte illan päälle yritetty ratkoa mitä tuon kuistin katon kans tehään.. Mä kun sitä siinä taas aikani punnitsin, niin rupes tuntuun että koska siitä tuli noin korkia, niin se alkuperänen katto on liian lättähattu. No kaikki muut oli (tottakai kuten yleensä miun aivotuksien ollessa kyseessä...) erimieltä, mutta nyt taidetaan silti kallistua tuon 15cm korkeamman ja 50 räystäitten kannalle (15cm korkiampana tuossa kuvassa).... ehkä =D

Photobucket

8 kommenttia:

 1. Tuo kuistihan kruunaa koko komeuden! :D Korkeampi katto vaan, niin pääsee kunnolla oikeuksiinsa.
  Ja oli ihan pakko laittaa höyryävä ruokakuva? Tulee nälkä, vaikken sieniä syökään ;)

  VastaaPoista
 2. No toivottavasti juu =D Tällä hetkellä tosin näyttää siltä ettei oikeen tiiä tuleeko kuistista enemmän muumitalon, vai linnunpöntn, vai teepannun näkönen =D Mutta katosta tehtiin kyll korkeempi ;)

  Juu, lämpimän tirisevä pikku iltahiukonen ;) Jouduikko lähtemään jääkaapille =D Mä oon ihan hulluna sieniin! Syksyllä on ihan parasta käydä sienimehtällä, pikkusessa lepposessa tihkusateessa <3 Vielä ku ois aina joku sellanen mukana joka tietää mitä sieltä kannattaa poimia...

  VastaaPoista
 3. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, kannatan teepannua ;)
  Niin kauan on ok noiden ruokakuvien suhteen, kunhan tänne ei ilmesty kuvia höyryävästä pitsasta tai uunituoreesta suklaapiirakasta, SITTEN joutuu jääkaapille ja kiiruusti, heh!

  VastaaPoista
 4. Teepannu on itseasiassa aika sympaattinen =) Joten olkoon se niin =O*

  Aiai, pidetäänpä tuo mielessä ;) Uunituore suklaapiiras ei muuten kuulostas yhtään hassummalta =D

  VastaaPoista
 5. On tuo teidän kuisti kerrassaan ihanan näköinen, onneks mulla on aitiopaikka ihailla sitä keittiön ikkunasta ;D Ootte te ollu ahkeria!

  Ja kylläpä tuo yks kuva näytti siltä, että ihan niinku ois meidän puolelta otettu :D Tervetuloa vain lainaamaan meidänkin hiekkakasoja ;) Niin ja voin vain kuvitella niiden ärräpäiden määrää, meidän ohi kun menee, nii kannattaa sulkee korvat tiukasti =D

  VastaaPoista
 6. No katos sunhan tulee sitte leivottua paljon ;D No, jahka saadaan tupa valmiiks niin tuutte sitte kahtomaan oikeen sisältäki =)

  Juu kuule, sieltä teijän hiekkakasan päältä sai niin hyvän suoran näkymän kuistin katolle että sitä oli ihan pakko vähän lainata ;)

  Nou hätä, ärräpäitä taitaa välillä lennellä nii railakkaasti meijänki puolella, että saa het perään ainaki muutaman illan laulaa Ave Mariaa XD

  VastaaPoista
 7. Oih!! He val så supernätt :*

  VastaaPoista