perjantai 19. elokuuta 2011

Mittavirhe nro.2

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Oiskohan ollu viime sunnuntaina, kun mä ajattelin tarttua pensseliin sillä välin ku Isäntä tekee vähän vastuullisempia hommia, ja sutia talon räystäslaudat valmiiks. Kaikkea kun ei keritty maalata niin kuan ku katto oli maassa, joten ne pitää maalata valmiiks ennenku pellit voi laittaa päälle.

No riuskana tätinä tuumasin, että eihän tuo nyt niin korkialla ole etteikö sinne tikapuilla yltäs (niin ja tähän väliin on hyvä huomauttaa, että olen korkeanpaikankammonen...) ja laitoin maalit kaukaloon ja otin pensselin käteen ja punnasin ihteni kamppeineni tikapuitten nokkaan....huomatakseni että eihän siitä mitään tuu. Siellä sitä pyllisteltiin kaukalo toisesa käjesä ja pensseli toisesa ja varpailla epätoivosesti rappusia puristaen. Sehän oli korkialla!

No rupesimma sitte Isännän kans värkkäämään kunnon pukkeja. Sellasia jokka ei muuten aivan pikku puhurissa kaadu, tiiättekös.
Ensin tehtiin A ja siihen lautaa ristiin rastiin, sitte tehtiin vielä 3 semmosta lisää, sitte tehtiin niistä kaks pukkia jokka liitettiin siis sellasiks A-mallisiks, ja ai että me myhäiltiin komialle aikaansaannoksellemme =O* Toisaalla alueella näkyi hienot vuokratut tellingit, mutta meilläpä oli oikeen handmade ja vieläpä ilmaset sellaset =D
Nojoo, se omahyvänen hymy hyytyi siinä vaiheessa ku Raavaan Isännän (pakko mainita, sehän saattaa pian vaikka lukiakki tätä ;D) ja Riuskan Emännän piti nostaa ne pukit kantoon.. Eihän niitä olis kantanu ilman hiioppia kukaan! Eikä viihtiny kyllä tähän hommaan Havatoria soittaa apuun. Ja kun ei sitte keksitty että kui ihmeessä ne saatas pisteestä A pisteeseen B, niin ei auttanu ku sahat ne tellinkit poikki XD

No hyvät niistä silti tuli =) Mä maalasin ehkä noin 10m lautoja siellä korkeuksissa ja yritin kaikinvoimin välttää katsomasta mihkään muualle ku maalipurkkiin-lautaan-maalipurkkiin-lautaan.. Ja Isäntä reppana joutui sitte maalaamaan räystäät iltapuhdetöiks valmiiks, koska mun jalat oli jännityksestä nii vetelät, etten ois taatusti enään toistamiseen kyenny kiipiämään sinne ylös =)
Photobucket

Photobucket


No mutta, räystäslaudat on maalattu ja peltejä sais ruveta laittamaan katolle =)
Autotalli saiki kunnian toimia taas koekaniinina, ja met tykätään =)

Photobucket

Photobucket


Isäntä on kerinny tällä välin villottaa ja levyttää kuistinki, ja kummasti sen jo hahmottaa =) Rakas Teepannu

Photobucket

Ja kuten kuvista huomaa, emännällä riittää siivottavaa raksalla... Viikonlopun ohjelmaa siis =)

Mukavaa viikonloppua

Tjilivippen!
Tingeling

3 kommenttia:

 1. Teillä etenee talo vauhdilla :) Tsemppiä siivoussessioon ja kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ai hitsi olis ollu mukavaa olla kärpäsenä "katossa", kun teillä tellinkejä värkättiin ja emäntä nousi niille korkeanpaikan kammonsa kanssa :D Täällä on hyvä huudella, kun itsellä on sama "tauti", iän mukana tullu. Kersana kiipesin kerrostalon katolle ilman paniikkia, nyt tekee jo tiukkaa, kun kiipeän raksan tikapuille lähelle YLÄreunaa, joka on räystäiden korkeudella! Että näin...

  Meillä on tällä hetkellä myös isännän tekemät puutelineet talon ympärillä. Häviävät kuulemma maisemaa pilaamasta heti, kun kattotiilet on kaikki levitetty paikoilleen. En tiiä, mitä virkaa meidän raksalla maassa lojuvilla terästellingeillä sitten on??
  Ja tuo TEEPANNU näyttää tosi hyvältä!!

  VastaaPoista
 3. Kiiiitooos Merja <3 Samoin <3

  Kuule sama vika Eeva, iän mukanaan tuoma "tauti"... Mukelona nautin sydämeni kyllyydestä ku kiipesin katolle tähyämään maisemia tai pihapiirin suuuuuuuren puun tukeville oksille nauttimaan ilta auringosta. Ja ny on hyvä jos uskaltaa kahteen metriin nousta kuikuilemaan..

  Jos ne terästellingit on siinä odottamassa jotain inspiraatiota?Tahi sitte niistä puuttuu kasausohjeet? Noh, saahan niistä ihan kivat köynnöstellinkit kukille =)

  Ja teepannu kiittää =D

  VastaaPoista