keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

20.7.2011 Seinät nousee =D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

6 kommenttia:

 1. Oioioi, ihanaa!!! =O* Ihan menee kylmät väreet. Snif, siihen te vielä muutatte. =')

  Puss o Kram! <3

  VastaaPoista
 2. =D Oli se näky jotenki nii omituinen ku aamusella tontille kurvasin, että suurinpiirtein hyperventiloin vielä puoli tuntia sen jälkeenki =D

  Maltan tuskin oottaa että päsen siellä töitten jälkeen käymään =P

  Puss o kram <3

  VastaaPoista
 3. Täällä oli yks, jolta tipahti leuka lattiaan, kun tontille kurvasin. Piti muutaman kerran hieroa silmiä ja nipistää itteensä, että näänkö oikein :D On teillä ollu kyllä todella ahkera tiimi siellä tekemässä, hurjaa vauhtia oli talo ja talli noussu pystyyn :) Aivan ihanalta näyttää! Se on kuule yks huraus, ku teilläkin on talon ulkokuori tehtynä :))

  VastaaPoista
 4. Wautsi! Mies sanoikin kun oli teidän naapurissa valamassa, että siellä alkoi runko olla hyvällä mallilla jo pystyssä:)

  VastaaPoista
 5. Nonni, löysin tänne minäkin, toinen "tikkutalon" tekijä :)
  Kuvaat hauskasti ja huumorilla teidän projektin etenemistä, eihän rakentaminen olekaan mitään tiukkapipoisten touhua, heh!

  Me käytiin tiistaina asuntomessuilla Kokkolassa ja meinasin tippua tuolilta, kun luin täältä, että sinä oletkin ilmeisesti töissä siinä IHANASSA Blossom sisustusliikkeessä! Ihastuin nimittäin Heikius -talon sisustukseen aivan totaalisesti ja messujen jälkeen poikkesin liikkeessä ihastelemassa valikoimaa. Hienoa, että teillä on nettikauppa (kävin jo sielläkin:) ja tulevaisuudessa sieltä lähtee varmaan paketteja tännekin suuntaan...

  Kaunis sisustusliike, ja kaunis ja ystävällinen asuntomessukaupunki Kokkola oli muutenkin näin ensikertalaisen näkövinkkelistä katsottuna :))

  VastaaPoista
 6. O & N:=D Juu nopiasti se tupa lähti sitte yhtäkkiseltään nousuun =O En mie tiennykkään että sitä tupaa noin nopiaan saapi pystyyn XD
  Tänä aamuna siellä oli muutoin taas edistytty ja hienolta näytti, ikkunanpaikatki kaikki näkyvissä =O* MUTTA, hiivatti! Olivat sitte porukalla tukkinehet nuo Kokkola Cupin katsojat koko tien >=( Voi ärrinmurrin! Päästin irti seesteydestäni ja lähin nyrkit ojossa puolustamaan naapurustoa ja soitin kisatoimistolle että ovatko ajatelleet että sillä tiellä oikiasti ASUU ihmisiä (no ok, ainaki tulee asumaan XD) ja eihän siellä pääse mitkään tavarntoimittajat ym liikkumaan ku ovat torpenneet koko kadun täyteen autoja? No kisatoimistolta vastattiin varsin ynseästi (vaikka oikiasti yritin esittää asian asiallisesti...=O*)ja lynttäsivät toista numeroa kouraan. Soitin sitte niille liikenteestä vastaaville immeisille ja siellä oliki palvelu jo paljon inhimillisempää =)
  Sanoivat huomanneensa ongelman ja korjaavansa sen niin pian ku vaan saavat lisää miehitystä. Toivottavasti pian, koska meijän nosturi kurvaa tänään koko elopainollaan tontille ja nostaa katot tuvan ja tallin päälle =D

  Kiitoksia Eeva =) Juu rakentaminen, kuten asiat muutenki elämässä, pitää aina ottaa vähintään lusikallisella huumoria ;)

  Voi kiitoksia kovasti!! Mukava kun kävitte ihastelemassa Heikiusta ja putiikkia =) Vien terveiset johtoportaalle perille ;) Mehän ollaan sitte varmaan tavattukki kun oot kaupallaki käyny =)

  Nettikauppa avattiin tiistaina (muistaakseni..) ja tulee varmasti palvelemaan tästä lähin asiakkaita kauempanaki Kokkolasta =)

  Mukava kuulla että viihyitte Kokkolassa ja pikkusessa putiikissamme =) Kiitos <3

  Kuulemisiin =)

  VastaaPoista