keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

13.7.2011 ja mittavirhe...

Oli tässä yhtenä iltana joku muuan varttuneempi pariskunta polkenu tontin ohi, isäntä touhas "katon sisällä".. Olivat kahtelleet pitkään meijän tontillista täynnä kattoja, ja tovin tuumailun jälkeen oli ukko tokassu vaimolleen että "Noilla on tainnu tulla joku mittavirhe..."

Sitäpä sitäpä ;D Ja huomattavasti helpompi homma ku katot on tehty maassa eristykisä myöden ;)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

2 kommenttia:

 1. Teillä on hauska raksakyltti :) Meidän pojat meinasi napata Seinäjoelta Sokoshotellista sen "Buenos Tardes, saletisti natsaa" -ukkelin kokovartalo pahvikuvan mukaansa raksalle tervetulokyltiksi. Lupasin, että jos pojilla riittää pokka, voivat käydä Kouvolan Vaakunasta kysymässä pahviukkelia sitten kun kampanja on ohi :)
  On siinä ollu ihmisillä ihmettelemistä, että kuinkas teillä nyt on noin käyny, kun on seinät jääny perustusten ja katon välistä pois, hih! Rakentaa kun voi niin monella tapaa enkä itsekään ymmärrä niistä teknisistä toteutuksista yhtikäs mitään, vaikka tehdään jo toista taloa :D

  VastaaPoista
 2. Terveppä terve Eeva =)

  Buenos tardes-kyltti teijän on ehottomasti pakko hakia kainaloon ;D

  Meijän timpuri sanoiki että tällanen "tikkutalon" rakentaminen mielletään nykyään jotenki vanhanaikaseks, ja täytyy kyllä myöntää että suurin osa ihmisistä jotka tontin ympärillä pyörii ovat näyttäneet lähinnä kysymysmerkeiltä =D
  Meillä ei oo minkään sortin kokemusta talonrakentamisesta eikä mitään varsinaista ammattitaitoakaan tähän hommaan, mutta meille tää oli luonnollisin vaihtoehto koska molemmat tykätään alituisesti värkätä ja väsätä jotain ja isäntä on tosiaan varsin näppärä mies ;)

  Niin ja mit' niihin teknisiin osuuksiin tulee, niistä mie en tajua kans yhtikäs mitään XD Noh, oppia ikä kaikki ;)

  Tuuhan toistekki =)

  VastaaPoista