torstai 13. kesäkuuta 2013

Laplup Allergup

 photo DSC_0601crop.jpg Niinpä, pakko myöntää, kärsin ilmiselvästi juurikin siitä. "Läppäriallergia, eli latinaksi laplup allergup, on varsinkin kesäaikaan ilmaantuva vaiva ilman näkyviä oireita. Taudin tunnistaa alati takapuoli pystyssä pihalla häärivästä emännästä sekä sisätiloissa armottoman pölykerroksen alla värjöttelevästä läppäristä eli kannettavasta tietokoneesta. Jos pelkäät saavasi taudin, niin vältä asumusta missä tunnistettavissa oireet. Vaiva on muuten varsin vaivaton, menee yleensä itsestään ohi pimeän ja kylmien kelien vallatessa taas suomeneidon, mutta aiheuttaa pakollisen vieraantumisen virtuaalimaailmasta." photo DSC_0636crop.jpg Tähän kuuluis semmonen otsa kurtussa silmäluomet lupsallaan oleva hymiö joka pyytelee anteeks virtuaalimaailmasta vieraantumistaan! Mutta sou what, SE ON KESÄ NY =D Me ollaan siis vaan nautittu ulkoilmasta, kasvun ihmeestä ja olemisesta photo DSC_0598crop-1.jpg Oukei, ollaan me keritty viettää ne synttärit, oltu futiskoulussa ja hippokisoissa ja ja ja.. Nii ja istuttaa vihdoin perunatki, nam =P photo crop.jpg Kirjoja tulee toki yhä edelleen luettua ja löysinpäs extempore reissulla kirjastoon aivan mahtavan kirjan! photo DSC_0781crop.jpg Linnilän & Saraspään Punainen tupa ja erämaa, Miehen vuosi. Älkäämme antako tuon "Miehen vuoden" johtaa harhaan, kirja on vaan miesten tapaan kirjotettu =D Syötävän mahtavasti kuvitettu kirja joka suorastaan pursuaa vanhanajan reseptejä ja toinen toistaan hyödyllisempää tietoa kuinka käyttää ravinnoksensa riistaa ja metsän antimia =) Loisto-opus siis ;) photo DSC_0784crop.jpg Ja tämä lehti tarttu mukaan yhdellä kauppareissulla. IHAN MIUN OPUS! photo DSC_0787crop.jpg Ja tuo Lisa Arvidssonin koti, aaaw photo DSC_0789crop.jpg Ystäväni kans eksyttiin (eli vakaan kotoakarkuun-harkinnan jälkeen löydettiin itsemme) paikalliseen SPR-kirppikseen ja voihan mahoton miten paljon sieltä löysikään kaikkea herkkua!! Miten ihmeessä en ole eksyny tuonne aikasemmin!! Verhoja, vaatteita, kankaita... photo DSC_0796crop.jpg Nämä oli aivan ihanat! Tuon punasävysen kävin hakemassa vielä tänän kun jäi harmittaan =D Siitä ajattelin tekasta maksimekon =) Keltasen lopullinen kohtalo on vielä harkinnassa =) photo DSC_0800crop.jpg Nyt pitäs lähtiä piirtämään tätä projektia ;) photo DSC_0779crop.jpg Kangaski projektiin on jo matkalla.. Ja huominen menee leipoessa koska meistä tulee ihanan pikkupalleron kummeja lauantaina Yritän palata piakkoin astialle, jahka tonkimiseltani joudan ;) Morjens

4 kommenttia:

 1. Ai hitsiläinen, mie kun luulin, että olet ruvennut kielillä puhumaan ;) Mulla on pakkoero läppäristä, johtuen meillä asuvan pitkäkorvan yritysestä suorittaa omatoiminen exodus ilmavoimiin läppärin virtajohdon avulla...Kani jäi henkiin, johto ei. Onhan mulla tämä tabletti, jolla ei kyllä juttuja kirjoiteta.
  Kunnon kesää olette siis viettäneet, kuten kuvasta näkyy. Loma häämöttää mullakin viikon päästä.
  Jatkakaa aurinkoisten kesäpäivien viettoa...Sitä vaan jäin miettimään, että mitä sait palkinnoksi Hippo-kisoista? ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo kielet jää minulla aika lyhyeen =D Mutta ainahan voi soveltaa ;)
   Oi, vai on pitkäkorva, vai pitkäkyntinen, päässy taas johtojen makuun =D Läppäriparkaa, mutta ehkä ihan hyvä niin =D ja pääasia että pitkäkorva säästyi kärventymiseltä =)
   Jessjess, eli pääset sinäki pian loman makuun <3 Niin ja Hippo-kisoista minä en saanu mitään, pah kun eivät antaneet miun edes osallistua moisiin karkeloihin! Joten typy sai tyytyä kipittämään ja hyppäämään pituutta ja saikin palkinnoks komian mitalin =)

   Poista
 2. Täällä ihan normi allergia vaivaa.. Dedä kutisee ja vuodaa ku seula :D läppäriallergiaa sais välillä ollakin ;)

  Joo, tuo spr on ihan huippu paikka, sieltä voi tehdä extra edullisia löytöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei =/ Toivottavasti helpottaa pian, eiköhän ne pahimmat siitepölyt jo hellitä =)

   Mää en tajua kui en oo siellä aikasemmin käyny =O No mutta, ny oon jo kanta-asiakas =D

   Poista