torstai 27. lokakuuta 2011

Ulkovuoraus, ikkunaa ja takkaa =)

Villa NurinKurin päivitystä pitkästä aikaa =)

Hissuksen hiipivin askelin eteenpäin =)

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Seuraavaks sitte loput ikkunat paikalleen =) Takan muuraus ja tupa lämpimäks ennen talven tuloa, hyrr!
Sitte ollaanki jo hyvällä mallilla =D (Inside juttuja ;P) Vai kuinka monesti Arvon Hartiapankkirakentajat on törmänny ko lauseeseen? Tai siihen "Millon meinaatte muuttaa?" Siihenki löytyy vastaus, JOSKUS =D

Koska tunnen itteni maailman joutavimmaks rakentavaks vaimoks, niin oon sitte paremman puutteessa läränny taas.... TAPETTEJA JA LATTIOITA =D

Siskon opastuksella törmäsin (ne kun rakentaa myös perinnetaloa) Pihlgren&Ritolan aaaaaaaivan ihaniin perinnetapetteihin Sieltä löytyi jo kuistiin (sisäseinälle tulee tapetti ja muuten kuisti paneloidaan helmiponttipanelilla) ja kodinhoitohuoneeseen ne täydelliset =)
Itse tuvan suhteen (keittiö-olohuone kompleksi) tairetaan luottaa Gammalsvenskaan =)

Lattioissa oon luopunu tilkkutäkki vaihtoehdosta ja voipi olla että lopputulos on kuisti-eteinen-wc samalla ja tupa ja makkarit samalla. Siivessä olevat khh, ph ja sauna laatotetaan.

Noh, noiden aika on sitte joskus vuonna 2012 (toivottavasti =P) joten palataan siihen sitte =)

Mukavaa viikonlopun odotusta!

Tjilivippen

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Tingeling @ Rajala Pro Shop


Ihana ystäväiseni Sonja on mukana Rajala Pro Shopin valokuvakilpailussa kuvallaan "Tingeling" Jossa siis alias minä istun ja heiluttelen varpaitani taikalammessa, kivellä köllöttäen ku kotona konsanaan =)

Ja koska Sonjan kuva on todellakin hieno ja taidokas taidonnäyte ilman kuvankäsittelykikkailuja, niin hophop kaikki äänestämään Sonjan kuva voittoon =)

Now everybody, go and vote for our georgeus Sonja with her photo "Tingeling" =) The pic is Lovely, and I think she deserves to win because her photos are amazing and I love working with her and love having her as a friend!

Taitaapi Sonja itseasiassa olla johdosa tällä hetkellä, joten pidetäänhän tilanne semmosena kisan voittoon saakka ;)
Rajala Pro Shop Tingeling


Kauniisti niiaten ja pokaten
Thank U everybody! U´re the best

Tingeling-Maija

perjantai 21. lokakuuta 2011

Slow LifeTällä nyt ei ole mitään tekemistä rakentamisen kans, mutta paljonki tekemistä niiden oikeasti elämässä tärkeiden asioiden kans.

Keväällä elin jotenki raskaita aikoja, äitin syöpä, huonoja uutisia ystäväpiirissä, paljon synkkiä asioita jotka ikäänku huomaamatta kaivoivat itsensä sisuksiini ja ajatuksiini ja valtasivat mielen.
Joogan olin jo aloittanu aikasemmin, mutta sitten yks tapahtuma johti toiseen ja toinen kolmanteen jne ja sitte löysin sen todellisen joogan, joogan filosofian ja se on kasvattanu itseään samaan tahtiin kohti Slow Life-ajattelua, zen-filosofiaa... Kykyä todellaki oppia arvostamaan sitä hetkeä. Ei aamua, ei tulevaa iltaa, vaan tätä tässä ja nyt.

Oppinu arvostamaan niitä elämän todellisia asioita ja näkemään sydämellä, ei vain silmillä.

Oppinu että materialla ei ole väliä, kaikki on muuttuvaa. Ennen tavotteli sitä ja tätä ja voi ku tuonki sais. Nyt se ei tunnu enään miltään jos ei sitä saakkaan. Itseasissa se tuntuu paljon paremmalta ku huomaa ettei sitä oikeasti edes tarvi =)

Sitä näkee niin paljon enemmän, kokee niin paljon enemmän, ja tuntee niin paljon enemmän. Joskus tuntuu pakahtuvansa pelkästä onnesta jonku ohimenevän hetken verran!

Varjopuolensaki sillä tosin on, sillä että tuntee niin suuresti. Mutta ehkäpä se on just ne tunteet, jotka opettaa meitä, ilman niitä ei ois mahollisuutta oppia. Oppia myöski luopumaan, sillä kaikki menee kokoajan eteenpäin, ja ennenpitkää, joskus lyhyempää ja joskus pidempää, meidän kaikkien on luovuttava jostain.

Mutta ei sitä kannata jäädä suremaan, ei mikään koskaan kokonaan katoa vaikkei sitä enään fyysiesti pystyiskään koskemaan. Surulla on aikansa ja paikkansa, ja surukin kuuluu elämään. Mutta rakkaus, se mikä kumpuaa sydämestä, se ei katoa koskaan.

Henkkohtasesti en välitä enään minkään statuksen tavoittelusta. En tarvi merkkivaatteita enkä edes sitä omaa punasta tupaa ja perunamaata. kuka on koskaan päättäny että mikäs se on se, mikä pitäis saavuttaa? Vai ootko koskaan miettiny tuleeko siitä yhtään onnellisemmaks vaikka saavuttaiski sen? ja mikä se Se edes on? Oon aivan varma että minä kelpaan perheelleni, ystävilleni, jopa maailmalle ilman korkeakoulutusta, komeaa uraa, suurta taloa arvostetulla alueella tai maaseudun katveessa vaan siks että se on in. Ja tiiäkkös, mä oon aivan varma että niin kelpaa jokainen, jos vaan antaa itselleen luvan olla just se mikä on. Se kaikki Se löytyy sieltä sisältä

Damtussarna under sängen är änglarnas små tofflor.

Sytytetään tänään kynttilä Sandralle ja Ronnylle ja heidän ihanille pojille Roninille ja Matheolle , jotka menettivät isänsä syövälle Roninin syntymäpäivänä
Tili pojille Ronin'ille ja Matheolle joka menetti isänsä Ronin'in 6-vuotis päivänä 19.10 2011 -Vänners stöd till familjen Vestö 555303-222833

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Tuskastuttavan hijasta... Ihanan hijasta!

Raksalla ollaan siis paneloitu seiniä viime aikoina =) Ihanaa hommaa sinänsä, että Villa NurinKurin rupiaa oikiasti näyttämään talolta eikä vaan ruskeilla levyillä peitetyltä lootalta jonka seinät on kirrattu pystyyn rimoilla..

No koska kuvat paneloinnista on kamerassa, ja kamera kotona, ja eämäntä töissä, niin kuvia tulee sitte myöhemmin. Ja toisaalta ajattelin kyllä säästellä kuvat siihen vaiheeseen ku kuistiki alias Teepannu on saanu panelit ihollensa =) Sen paneloiminen ku on melkosta pikkunäpräämistä leveillä paneleilla niin...

Ny tuntuu että oon tuhlaillu ihan luvattoman paljon viime aikoina =S Paha paha Mamma!

Poitsun huoneeseen tilasin tapetin, eli tämän
Photobucket
Me kun sillon taannoin mietittiin niiden kahen värin välillä, eli tämä missä on keltasta ja se missä on ruskeaa, ja kun en osannu päättää ku tuntui että onko tämä keltanen liian tyttömäinen ja se ruskia liian synkiä kakkakukkuloineen, niin annoin päätöksen viisaalle pojallemme. Ja kun kerran hänen huoneestaan kysymys niin miksei... No hää sitten tuumas että tuo keltanen, ja kun kysyin miks, niin perusteli valintaan suureen ääneen huokaisten, ikäänkuin Mammalta puuttus muutama muumi veneestä, että kun siinä keltasessa on kypsiä porkkanoita ja ruskiasa ne on vihreitä, nii nehän on aivan raakoja...
Niin, tottakai. Kuinka mä en tuota heti keksiny...

Ja tytön DG:n tapetista piti sitte vääntää vähän enemmän =) Ne kun on tunnetusti aika kalliita, ainaki toiset, ja mähän en osta kallista. No tarkistin hinnan posteineen englannista ja kalpin sitten kaupungin ainoan DG:n jälleenmyyjän tykö kinumaan tarjousta. Kun sain ratakiskosta väännettyä että kyseessä ikkunallinen seinä ja aion pärjätä kahella rullalla, niin päädyin sitten tilaamaan 2 rullaa tätä ihanaa retrokukkaa josta typy tykkää ku hullu puurosta, huokeaan 30€/rll hintaan =) Onhan niitä halvempiaki tapetteja, mutta kun hinnasta tippu 28€/rll pois ja tapetti sitä mitä haluttiin niin =)
Photobucket


Tällä hetkellä työn alla meidän makkari, johon tulee yks seinä fototapetilla =) Ja mä löysin ku löysinki sen Suomen jälleenmyyjät ja nyt kilpailutetaan mistä se halvimmalla irtoaa ;) Jo nyt voi sanoa, että en ois ennakkoluulojen perusteella uskonu että fototapetti lähtee niin roimasti halvemmalla vs mitä maksais tapetoida ko seinä rullatapetilla...

Ens viikolla lähetäänki jo köökin ja kodinhh ostoon =D

Ihanaa syksystä viikon jatkoa!

Tjilivippen!
Tingeling