sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Tingeling @ Rajala Pro Shop


Ihana ystäväiseni Sonja on mukana Rajala Pro Shopin valokuvakilpailussa kuvallaan "Tingeling" Jossa siis alias minä istun ja heiluttelen varpaitani taikalammessa, kivellä köllöttäen ku kotona konsanaan =)

Ja koska Sonjan kuva on todellakin hieno ja taidokas taidonnäyte ilman kuvankäsittelykikkailuja, niin hophop kaikki äänestämään Sonjan kuva voittoon =)

Now everybody, go and vote for our georgeus Sonja with her photo "Tingeling" =) The pic is Lovely, and I think she deserves to win because her photos are amazing and I love working with her and love having her as a friend!

Taitaapi Sonja itseasiassa olla johdosa tällä hetkellä, joten pidetäänhän tilanne semmosena kisan voittoon saakka ;)
Rajala Pro Shop Tingeling


Kauniisti niiaten ja pokaten
Thank U everybody! U´re the best

Tingeling-Maija

6 kommenttia:

 1. Äänestetty! Uskomattoman upea kuva kyllä ja malli näyttää tosiaan onnelliselta keijukaiselta. IHANA! Onnea matkaan, on se kumma jos voitto ei tulis! =O* <3

  VastaaPoista
 2. Hiphei! Kannattaa tinkiä mallille boonukset palkinnosta ;))
  Tuo on muutes aivan mahtava kuva, ihan kuin vedestä nousisi usvaa! Itse asiassa kuvittelin kuvan nähtyäni, että tuo veden usva on jollain lailla saatu käsittelyllä aikaiseksi. Nytpähän selvisi sekin asia, kumarrukset kuvan ottajalle ja Onnea kilpailuun! p.s. Kävin klikkaamassa plussaa :)

  VastaaPoista
 3. Kiittää naanaa ja Eevaa Sonjanki puolesta =O*

  Sonja on vaan onnistunu tallentamaan sen hetken mikä oli just kuvatessa =) Musta oli aivan ihana päästä niin lähelle luontoa, ihan yksin siellä kuohujen keskellä ku lämmin (tosin kovin ruskea semmonen =P) silitteli jalkoja =)

  No mulla on jo oma järkkäri, joten sitä en ainakaan tarvi =) Ja tais siinä olla joku valokuvauskurssiki palkintona, mutta semmosille mä en jouda =D Ja Sonja ei tarvi XD Mutta pääasia on että kisaaminen on hauskaa =)

  Plussaa vaan joka päivä niin saadaan kuorittua voitto kotiin ;)

  VastaaPoista
 4. Lisää plussia annettu. =O* Mäkin tosiaan aluksi luulin että tuo usva tuossa on kuvakäsitelty jotenkin! Ei muutakuin Sonjalle oma valokuvausliike pystyyn, varmasti olisi asiakkaita!!! <3

  VastaaPoista
 5. Ps. Meidän kirppispöytä on muuten oikein hyvällä paikalla. Vähän jännäsin mistä nurkasta se saatiin. :D Me pidetään ainakin pari viikkoa, ilmoitan sulle hyvissä ajoin kun teidän vuoro tulee. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos naana <3

  Mukava kuulla ja ei kuule mitään kiirettä, mulla on koko vaatekaappi vielä inventoimatta XD Ilmottelehan sitte ku alkaa mun huki läheneen =)

  Ihanaa tiistaita!

  VastaaPoista