perjantai 6. toukokuuta 2011

Mothers Day and chessfloor

Photobucket

Oj va de va länge sen ja var in här! Märker att vi ha börjat jobba vi tomten =)
4.5.2011 var vi första gången o satte upp måttställningarna för var torpens knutar kommer o vart bilstallet, spännande att se den bildas där =)

En liten chock var att se hur högt stenfoten kommer =S Jestas, de blir väl att fylla på i massor =/ Men tjaa, heldre de än grannens all regnvatten på vårt gård o under torpet =)

Ha funderat över golvarna... A LOT! Jaa, ja vet, ingen brådska me dem, men ja tycker om att gö de =O*

Nu ska ja fråga efter pris på Wicanders Vinylcomfort i Alaska Oak =)
Photobucket


Ja ha allti tyckt om att de e nåt så fint me shackrutor på golvet, spec i tamburn =) O nu ha ja funderat över det i massor o mängder!

Blir man trött o yr av att se på den varje dag?

Tarkett ha fått en fin ny vinylmatta (läs plastmatta..) i fin shackrutig mönster =) Men vinyl plastmatta, e de nåt som man vill ha?

Ja sku helst kanske gå me linoleumgolv =) En naturli, återvunnen material. Lättskött, repar sig själv... Finns massor me goda kvaliteter =)
På nå vis ha ja kanske blivi liite "njääää" fö klinkers. Den e så skarp o kall o... Jaa-a, få se =) Troligtvis blir de ju priset som ändå bestämmer i slutändan ;)

Vill önska er alla mammor, fammor, mummur riiiiiksti skön morsdag
Älskar att vara Mamma


No ohhoh! Onpas taas tovi vierähtäny viime päivityksestä! Huomaa että on nuita muista hommia ruvennu kasaantuun ;)
4.5.2011 oltiin ensimmäisen kerran tontilla värkkäilemässä =) No ei sinne oo vielä muuta saatu ku kulmamerkit (jotain pukkeja ne on sun muuta =P) =) Mutta on mahtava nähä mihin ne tuvan ja autotallin seinät oikeasti tulee =) Tallustella maalla jonka päälle tulee meijän tupa

Lattioita oon taas pyöritelly ihan pyörtymiseen asti =P Nojoo, tiedän tiedän, mikäs kiire niillä vielä olis, mutta kun mä pidän siitä =) Ja sitäpaitsi oon semmonen että mitään en jätä viimetinkaan, vaan haluan ainaki mielessäni suunnitella asiat hyvissä ajoin valmiiks =)

Nyt on tarjouspyyntöjen lähettelyä tästä Wicandersin Vinylcomfort lattiasta värissä Alaska Oak, tämä on aivan ihastuttava luonnossa =O* Eikä pisteitä vähennä yhtään se, että siinä on kaks kerrosta korkkia, ja vinyyli on tosi miellyttävän tuntunen jalan alla =) Pisteitä vähentää ainoastaan hinta =D

Toiseksi, kuistin ja eteisen lattia on ollu kokoajan varsin auki, levällään ku Jokisen pojan eväät nääs. No näin sitte sattumalta Tarkettin uutuuden, salmiakkiruutusen vinyylimaton (eli lue muovimatto). Hienohan se oli ja hintaki kohillaan ;)
Mutta, haluaakos sitä laittaa vinyylimuovimattoa laattialleen?
Photobucket

No tuo salmiakkiruutunen lattia on musta ollu aina varsin viehättävä, sitä menneen ajan havinaahan siinäki on =) Ja kun sitte rupesin vaihtoehtoja selailemaan, niin törmäsin linoleumiin. No siitähän se ajatus sitte lähti laukkaamaan =D Luonnollinen lattiamateriaali, hamppua, pellavaa...mitäs kaikkea näissä nyt olikaan. Kierrätettyä tavaraa =) Kestävä, helppohoitonen, korjaa itsestään maholliset vauriot...
Näistä ku lätkäsis ruutulattian niin voispi olla aika kiva =)


Mutta, kyllästyykös sitä tuohon nopeaan? Meneekö pönttö sekasin ku kahtelee ruudullista lattiaa? Vähän niinku Liisa ihmemaassa =D
Jotenki mä olen ruvennu allergisoitumaan tuolle laatalle =/ Ainaki siis eteisen, kuistin ja keittiön osalta.. Kylppärit toki asia erikseen =) Laatta ku on niin kova ja kylmä...
Jaa, no loppupeleissä se menee kyll niin että raha se taitaa sanella mikkä lattiat meille tulee =D

Nyt haluan toivottaa kaikille äideille, mummoille ja fammuille mitä ihaninta Äitienpäivää
Rakastan olla Äiti
Photobucket

Tjilivippen
Tingeling-Maija

3 kommenttia:

 1. Meillä koulussa opet puhuivat tosi myönteisesti linoleumista. Ja mitä olen ruutulattioita katsellut sisustuslehdissä, ne näyttävät tosi kivoilta :) Tosin tuota kyllästymistä kannattaa tietty ajatella. Minä olen aivan kyllästynyt meidän parketin väriin (10 v vanha), mutta eihän sitä vaihtamaankaan ruveta ;)

  Iloista äitienpäivää!

  VastaaPoista
 2. Siitä se lähtee!! Tsemppiä ja työniloa kovasti! ;)

  Muistan kun me alettiin rakentamaan, niin sitä oli niin tohkeissaan jo kun tontti oli varattu. Tallustelin tontilla ja huokailin onneni kukkuloilla. :D

  Mä kyllä tykkään laatasta. Eikä ole kylmä kun on varaava lattialämmitys. :)

  Mukavaa viikonloppua ja äitienpäivää! Ulkona on aivan mahtava sää!!! =O*

  VastaaPoista
 3. Merja: Juu siitä ruutukuviosta (vinoon ladottuna ;) ) tykkään kyllä kovasti, mutta just niinku sanoit, kyltyyköhän sitä siihen nopiaan?
  Voi elämän suuria kysymyksiä =D

  naana: Tuleehan meillekki toki lattialämmitys =) mutta silti mä pidän jotenki laattaa niin kovin..kovana tiiäkkös =/ Noh, katotaas sano putkonen =)

  Voi nauttikaahan kauniista säästä <3 Mä istua kökötän töissä vielä muutaman tunnin.

  <3

  VastaaPoista