torstai 12. toukokuuta 2011

Funderingar..

Tisdagen 10.5.2011 satte vi i full gång på tomten =) Grävmaskinen kom o nu har de blivi kört dit massor med sand o en hel del grus o på =) Men nu börjar de faktist se ut som att där kommer ett hus, VÅR TORP!

Ha fundera o fundera o plåttrat igenom massor me olika inspirationskällar om badrum, o tror att ja e nu ganska nära en lösning ;)

Nåt sånt kommer dit i alla fall..
Photobucket

O köket, ja de for ju int direkt som i Strömsö. Igår fick ja höra, att mitt kök som ja planerat med stort omsorg o som varit färdig i många månader, bara att gå o beställa, tillverkas int nåmer =D ja igår skrattade ja inte! Men nu e de redan närmare skojigt =) Duvbo tillverkas alltså inte nåmera, så det blev att återgå till plan 1, Ståt =) O ja tror ja e faktist jättenöjd me dehär =)

Photobucket

O till slut lite tapeter. Ha börjat fundera över om vi sku ändå tapisera ett vägg o Prinsens o Prinsessans rum.. De blir ju en vägg me färg som de kommer ett stort wallsticker o på, men för att ja vill att deras rum ska vara färgglada, livs sprakande o fylla me glädje, just som di är , så kanske man sku ändå sätta dit lite tapet..
Lätt som en plätt att hitta nåt åt Prinsessan, men icke sa nicke åt Prinsen... Suck! Men ändå e ja säker o på att ja hittar den perfekta =O*

Photobucket

Tiistaina 10.5.2011 rupes tontilla oikeen toden teolla tapahtumaan =) Kaivuri tuli ja pisti hommiks ja nyt sinne onki jo ajettu montaihanliian monta kuormallista hiekkaa ja sorat päälle =) Tänään aamulla viriteltiin sadevesiputkia ja tähän mennessä neki taitaa olla peitetty =) Nyt hahmottaa jo selkeästi että tupahan siihen tulee =D Eilettäin tallustelin siellä "ja kuistista eteiseen ja meenpäs olkkarin kautta kodariin ja..." =D

Paaaaaaljon oon aikaa laittanu nyt kylppärin tuumailuun.. Ei ollu helppo homma, satoja inspiraatiokuvia tuli lärättyä läpi, mutta nyt se taitaa pikkuhiljaa hahmottua ;)
Tuota sateenkaari mosaiikkia sinne ainaki tulee..

Keittiösuunnitelmatkaan ei menny ihan niinku Strömsössä. Mun pitkään ja hartaasti suunnittelemani keittiö, joka on ollu vaan tilausta vaille valmis Ikeasta, saavuttiki eilettäin sellasen pisteen että sain kuulla että Duvbota ei enään valmisteta =D Nyt sille jo nauraa, mutta eipä naurattanu eilettäin. Noh, päädyttiin nyt silti siihen alkuperäisalkuperäiseen suunnitelmaan missä ovet on Ståtia, ja ehkäpä se onki parempi näin =) Kuhan ny keritään tilata se ennenku seki lopetetaan =D

Photobucket

Ja lopuks vielä tapettiasiaa. Mä haluaisin ehkä silti lasten huoneisiin yhdelle seinälle jokku tapetit.. Yks seinähän tulee tehostevärillä ja siihen isot seinätarrat, mutta koska mä haluan että lasten huoneet on värikylläisä, elämänilosia ja täynnä värikästä menoa, ihan niinku neki , niin ehkä silti vähän tapettia..
Prinsessallehan löytyy vaikka mitä, mutta Prinssille... *huokaus* Kui voiki olla aina niin vaikia löytää jotain pojalle.. Noh, kyllä se vielä vastaan kävelee ;)

Photobucket

Ihanaista keväistä viikon jatkoa!

Tjilivippen!
Tingeling

3 kommenttia:

 1. Eikö ole iiihanaa suunnitella! <3

  Teille tuleekin sitten keittiöön samantyyppiset ovet mitä meillä veskissä ja kodarissa. Olen tykännyt hurrrrjan paljon ja ajattelinkin että seuraavaan kotiin (jos semmonen meille joskus tulee) tulisi ne samat ovet keittiöön. :P <3

  Hyvää yötä muruille! <3 Tää lähtee taas lenkille ja voisin taas kipasta teidän tontin kautta. Hih, olen niin onnessani kun muutatte niiiiin lähelle!!! <3

  VastaaPoista
 2. Kivat pähkäilyt teillä meneillään. Ajattele, kohta teillä on uusi ihana talo :)

  VastaaPoista
 3. naana: Ai teilläki on semmoset =D Mä olisin tykänny kyll enemmän niistä harmaista ja helmiponttisista, nyt sitte tulee keittiöön ja kodariin saman väriset, eri kuosiset tosin. Mutta ei tuo liene haittaa =) Valkoseen on helpompi yhistää sopiva lattia ;)
  Merja: No niin on! Mutta eiköhän tuo asia kerkiä realisoitua tässä vielä monta kertaa matkan varrella =D
  Just palattiin reissulta ku löydettiin extempore 143 metriä helmiponttipanelia puolilmatteeks =P Tarjousten Perässä Juoksija oli het kieli pitkällä hommassa mukana =P , isäntä ei vaan oikeen meinannu ensin tajuta intoa, mutta oli kyll loppupeleissä varsin mielissään löydöstä =)

  VastaaPoista