keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kukkia, lehtiä ja Pilvenhattaroita

Sinnehän mie taas eksyin, NO SINNE TAIMIKAUPPAAN! photo DSC_0984crop-2.jpg Armaan Hortonomiystäväni kans tehtiin ex-tempore lähtö taimiostoksille, ilman lapsia, eli piiiitkän kaavan mukaan =D Suuuntasimme Blomqvistin taimistolle ja sen jälkeen Sundin puutarhalle. Mukaan tarttui hanhikkia ja punahattua, nämä hatut hurmas miut täysin (kuten näyttää käyvän aika usein...) ja näitä pitää ehdottomasti saada useammissa väreissä photo DSC_0987crop-3.jpg Onnekseni satuin Blomqvistiltä löytämään himoitsemani jalopionin ja Sundilta tarhapionin, joten nyt on sekin kokoelma täydellinen =) Mutta yks ehdottomasti kauneimmista löydöistä oli nämä Tarhasalkoruusut Näiden kukat vaan on niiiiiiiiiin kauniita! Näistä olen kylväny siemeniä, jotta jos niitä nousis sitten ens kesänä lisääkin =) photo DSC_0993crop.jpg Vaikka ilmat onki ollu aika vaihtelevat viime aikoina, tuulta, lämmintä aurinkoa, kylmää luihin pureutuvaa syystuntua ja sadetta sen sekaan, niin luonto on kyllä suonu ihan parastaan! photo DSC_1007crop.jpg Taivas on ollu niin kaunis nyt useana päivänä ja iltana ja sateenkaarenki olen nähny kolmena peräkkäisenä iltana, tietäsköhän se jotakin, hyvää mielellään =) photo DSC_1020crop-1.jpg Ja sateenropina on niin ihanaa ja rauhottavaa, että niinä öinä kun nukahan illalla sateen ropinaan, nukun ihan älyttömän hyvin =) Onneks on vielä vapaita jäljellä, mie en niinku millään malttais ajatella saatika lähtiä töihin ku on niin hurjan paljon kaikkea puuhaa. Joskos sitä ryhtys sellaseks Desperate Housewifeks =P

2 kommenttia:

 1. No sanos se! Luonto on kyllä ollu sekaisin (siis säiden suhteen), mutta kyllä se on pistänyt parastaankin punertavine pilvineen jne. Mua niin harmittaa, ku mulla ei ollu meidän veneilyreissulla kameraa mukana, näin niin kauniin sydämenmuotoisen pilven että!

  Sää saisit tulla suunnittelemaan meidän pihalle jonku pikkuisen kukkapenkin, johon voisin kylvää ens kevättä ajatellen kaunokaisia ;)

  VastaaPoista
 2. Desperate Housewife olis kyllä hyvä, mutta ilman sitä desperatea siinä edessä :) Pitääköhän alkaa jutella miehen työnantajan kanssa palkankorotuksesta niin että vaimo vois vaan jäädä kotiin ;D
  Mun on pitänyt suunnata tuonne Blomqvistille koko kesän ajan mutten vaan oo ehtinyt. Jospa syyskuun puolella sitten :) Oliko hinnat suurin piirtein samat kuin kaupungissa?

  VastaaPoista