torstai 9. toukokuuta 2013

Lamppufabriikki

Tuunaaminen ja värkkäily, ne on semmosia asioita mistä mulle tulee ihan älyttömän hyvä olo Ja niinhän tämä blogimaailmassa surffailu teki sen taas.. IIIIIHANASSA Pikku-Ketun puuhamaassa törmäsin näihin kertakäyttökupeista värkätyihin lamppuihin, ja kuten arvata saattaa, pitihän niitä saada sitte värkkäillä itekkin =) Musta ne riisipaperipallerot on ihan syötävän sulosia kaiken kirjavassa letkassa, mutta ihan turkasen kalliita, joten valmistin sitte muksuille omat valot =) photo DSC_0606crop-1.jpg Halusin niistä enemmänki semmoset vähän retrohenkiset, tongin läpi servettivarastot (ok, ostin kyllä muutamat täydentämään värisuoraa) ja rupesin tuumasta toimeen.. photo DSC_0612crop-2.jpg Tein omat versioni siis serveteistä ja lamppuina on pattereilla toimivat ledilamput. Servetin leikkaamisen kans ois toki voinu olla vähän nuukampi niin ei ois jääny nuin kirjavan kokosia reunoja joka paikkaan, mutta tjaah, meillä NurinKurissa ei olla niin nuukia moisen asian suhteen ;) photo DSC_0617crop-1.jpg photo DSC_0614crop-1.jpg Kovasti muksut tykkäävät omistaan, joten virishän se ajatus että tekiskö tuonne olohuoneen nurkkaan samaisen version jokka päällystäis tapetilla ;) Aina pitää olla muutama viritelmä varalla kun iskee into värkkäillä =) Ja se into iskee noin seitsemänä päivänä viikossa =D

7 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä amppuja on muksut saanu <3 mää himoitsen kans noita, mut en oo jaksanu värkkäillä ;D jospa joku kaunis päivä...ihanan näkönen sänky teidän neitokaisella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits <3 Nuissa ei nokka kauaa tuhise ku värkkää valmiiks =) Eli varsin hyvää hommaa mullenytjaheti-tyypeille ;) Ja loistavaa puuhaa moisille sadepäiville kuten tänään..
   Sänky on namu <3 Miun isä on siinä kuorsata tuhissu siskonpedissä pikkupoikana =)

   Poista
 2. Ajatteles kuinka ihanat nuo on loppukesän hämärinä iltoina tunnelmavalona esim. Terassilla!! Onneksi niihin iltoihin on vielä aikaa, mut mulle tuli heti mieleen :-) Ihanko Erikeeperillä vai paperiliimalla liimasit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siihen ne kävis vallan hyvin =) ...meillä vaan puuttuu vielä se terassi... Mutta sitten joskus =)

   ostin muuten tässä vasta Terrasta semmoset aurinkokennovalot, riisipaperiset, -50% joten hintaa jäi alle 4€ ;) Että ne ainaki löytyy joskus NurinKurin pihalta =)

   Erikeepperillä liimasin servetit kiinni =) Enhsin meinasin oikeen decoupage lakalla ruveta sutimaan, mutta totesin että tämä projekti on sen verran suurpiirteisempi, ettei se kannata niin nuukaksi ruveta =) Erikeeperi toimi vallan hyvin =)

   Poista
  2. Siis riisipaperilampuille jäi hintaa alle 5€, ei 4... Hyvä tuo meikäläisen matematiikka =)

   Poista
  3. Ainakin sinne päin ;)
   Luin just jostain blogista, hitsi kun en muista mikä! Oli kuitennii korvannu decoupage-lakan tekemällä sekoituksen, jossa on puolet erikeeperiä ja puolet vettä. Kandee kokeilla! On ainakin edullisempi vaihtoehto kuin tuo lakka.

   Poista
  4. No sinnepäin =D

   Juu määkin oon ko ohjeen joskus bongannu jostakin, ja menestyksekkäästi sitä käyttänytki =) samainen sekotus toimii vallan hyvin myös esim tärkkelöidessä virkattuja pitsikoreja tai mitä millonki =)

   Poista