maanantai 5. maaliskuuta 2012

Maalia maalia, sinistä mömmeliä ja ruokakomero =)

Musta tuntuu ihan hirrrrweeen tehokkaalta ja ihanalta taas =O*

Tänään hajettiin muksuin kans niijen huoneisiin maalit =) Ihan itte valittivat värin (no joojoo, annoin nipun vaihtoehtoja ettei ny aivan karkaa mopo käsistä =D) mutta siis kuitenki =)
Saas nähä millaset tulee =)

Eteisen seinien väriä arvottiin oikeen urakalla ku tarkotus siis oli että eteinen maalattais samalla värillä ku lumikiteessä on pohja, se ku on silti yhtä tilaa mutten taho sinne tahmanäppien ulottuville laittaa paperitapettia uuuu nöööy =)
No eihän se mittari osannu sitä sävyä siitä lukia, mutta näin lähelle päästiin silti kuiteski =) Tämä siis 1L koepurkista joten paljoa siinä ei väripastaa ole, mutta tarpeeks kuitenki =)

Photobucket

Ihan älyttömn hankala tämä lumikiteen pohja! Siinä on sekä harmaata että ruskiaa että sinistä =S Joten päivän kuluessa väri kävi läpi kaikki skaalat beigestä harmaaseen, siitä vaaleanpunaseen ja lilaan =D Mutta uskonpa että hajen silti huomena 9L pönikän tuota, niin liki se silti on, ja jotenki ihana tuo väri ku on niin elävä =)

Ruokakomeronki runkoa ruvettiin isännän kans pystyttään ku muksut mutusti tyytyväisenä mäkkärin sapuskaa ja nauro maha kipiänä Nalle Puhille =)
Piiruvärkkiä ei tämän enempää jemmoista löytyny, pitää huomena hakia lisää, mutta saatiin me se sinne jotenki puristettua =)

Photobucket
No oukei, tuosta yhestä pystysä sojottavasti puutolopasta voi olla vielä vähän hankala hahmottaa lopputulosta =D

Ja kosteussulut isäntä vetas kylppärin puolelle =) Ihastuttava vihriä hirvitys siis se tällä hetkellä =) Ja vieläpä haiseva sellanen, örk!

Photobucket

Mistä tuliki muuten mieleen, että huomasimme ku tuolla yhellä siroplastilla maalattiin sen muutaman seinän vaan, että tuo Teknoksen Design ei tuoksaha kyll nimeksikään =O Ainakaan siroplastiin verrattuna ;)

Huomenna jatkuu maalailut, niin ja kylppärin vessaan löydettiin kalusteet =) Niistä pitää värkätä postaus myöhemmin, ny ei jassa! Raskasta tää lomailu =P

2 kommenttia:

 1. Hitsiläinen mitä tehopakkauksia olette!! Hyvä jos löyty ilman isompia säätämisiä maali seinään. Se vaan on sellaista, että maali elää valon mukaan. Meillä esikoisen huone on vain jossain valossa harmaa(kuten pitääkin) ja kaikissa muissa valoissa sininen...En vaan nyt jaksa skitsoilla sen kanssa, olkoon, laitan harmaita tekstiilejä tukemaan väriä.

  Ihan selkee ruokakomero tuossa yhessä nurkassa :) Eihän se paljon muuta enää vaadi kuin hyllyjä riviin. Mitä sitten jos hillopurkit näkyy ympäri keittiötä, haittaakse? ;)

  Juu nuo vihreät seinät on täälläkin nähty yöks ;)...Teillä on nyt tuo vaihe menossa, kun tuntuu, että jättiläisen askelin edetään koko ajan ja se on kyllä niiiin palkitsevaa ja nautinnollista!! Mun täytyy myöntää, että tää hiton "pintanäpertely" meinaa ottaa joskus vähän luonnolle vaikka koko ajan tapahtuukin juttuja, ne vaan etenee niin hitaasti. En todellakaan valita, me ollaan ihan aikataulussa. Mutta hätähousu mikä hätähousu :DD

  Koita nyt kestää "rankkaa lomailua" Hyvään saumaan sait vähän ylimääräistä aikaa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niistä tehopakkauksista en tiiä, mutta tiiän kyllä minne meijän kaikki vapaa-aika on menny viime toukokuusta lähtien =D

   Joo niin se kyll taitaa olla että maalit elää kaiken ympäröivän mukaan. Jos ny oon ihan rehellinen ittelleni, niin tuo maali näyttää varmaan eniten beigeltä =D Sellanen eksoottinen sekotus harmaata, beigeä ja lilaa =D Mutta oisko se sitte se kitti ;)
   Määkin meinasin että korostan sitä harmaata sillä ku tulee harmaat lamput jne jne =) Toivossa on hyvä elää =D

   Ei se haittaa, pitää vaan tehä nättei hillopurkkei =D Joo no toivottavasti saahan siihen vielä seinäkki, jos vaikka sattus että Emännällä ei aina oo ne hillopurkit niin nättinä ;)

   No tällä hetkellä on onneks niin =) Ehkä se sitte valais vähän uskoa siihen pintanäpertelyyn, koska mää uskon sua kyllä ku sanot että se kasvattaa vähän nuppia, mää kans uskon että siihen räpläilyyn rupiaa jo kyltyyn josain vaiheesa =) ja me hullut ku otettiin vielä ne 445 laatikollista Ikean kamaa kasattavaks =D Ja lisää pitäis vielä hakia XD Noh, hulluilla on aina vähän hauskempaa =)

   Kiitos, enköhän mää kuule tämän kestä =O* Voi olla kyllä aika karua palata taas sorvin ääreen =S Mää voisin niinku vaikka ruveta taas kotiäitiks =D

   Poista