keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Ajatukset esille

Hiljaiseloa =) No tapahtuuhan siellä raksalla jotakin kokoajan, meijän isäntä on ahkera isäntä

Runkotarkastus ja hormitarkastus oli eilettäin, ei saatu purkulupaa =D

Ja tupa lämpenee kovaa vauhtia =) Äskön kävin laittamasa sinne pikkulinnuille ruoat talven varalle, niin näytti olevan jo 13 astetta sisällä lämmintä =) Jeih, muksujen kans jo puhuttiin että kohta voidaan jo olla yötä siellä =D

Nooh, enivei. Niitä sisustustarroja tai seinätekstejä, miksikä niitä kukin sitten kutsuu =) No meillekkin niitä on tulossa =D Ei siks että niitä on muilla, vaan siks että ne on miulle tapa saada ajatukseni esille =) Ja on niitä jo yks molemmille muksuille ja yks joka on miulle niin rakas, ja sen laitan luultavasti olohuoneeseen =) Ei mitään Home Sweet Home juttuja, vaan ehkä jotain persoonallisempaa..

No jotta muutkin pääsisi visioitaan toteuttamaan, niin meidän tarrat tilaan täältä Rauharanta.com =)
Saa juuri sen tekstin minkä haluaa, sen värisenä ku haluaa ja sen kokosena ku haluaa =) Suosittelen lämpimästi! Ja tiedänpä että muutama muuki blogituttu tilaa tarransa tuolta ;)

Eipä sen kummempaa tällä kertaa =) Illalla kutsuille ja sitte olis vielä pari työpäivää ja ihana 4 päivän vapaa
Hyvin aikaa suunnitella enemmänki tulevaisuutta ;)

Ihanaa keskiviikkoa!

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

No nyt meillä asuu Tyyne =)

Autotalliin saatiin ovet ja ikkunat paikalleen =) Aiai että mä tykkään tuosta ovien väristä =O*
Photobucket
Eilen Tyyne tuli sitte valmiiks =) Sai luukut päällensä =)
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Olkapää vaivaa sitte tällä kertaa =/ Viheliäinen vaiva ku haittaa jo joogaaki =S No huomenna tohtorin pakeille kuulemaan tuomiota.. Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Ensimmäinen väliseinä! Huisii =D

Meille on ilmestyny ensimmäinen väliseinä =D Keittiön ja khh:n väliin tulee kantava seinä, ja sen Isäntä naputti pystyyn eilettäin =) On se vaan jännää nähä kui se meijän kotikolo siitä pikkuhiljaa muodostuu Photobucket Takkaki alkoi saamaan tänään ulkokuorta paikalleen, ja se näyttää aina vaan paremmalta =O* Photobucket Photobucket Siinäpä se meni tänään raksalla tovi vaan olohuoneessa seisten ja syvään huokaillen ihmetellen että joskus me vielä ihan oikiasti tullaan tässä asumaan Photobucket Flunssaa pukkaa, plaah =/ Ja töihinki tulvii joulutavraa niin paljon että seinät pullistelee =D Nyt tuntuu itseasissa ihan hyvälle se, että vaikka mä kuinka kovasti rakastan sitä joulun tunnelmaa (siis sitä TUNNELMAA, en sitä ylenpalttista törsäämisen ja ressaamisen määrää), niin on ihan kiva ku meille ei tänä jouluna kotiudu edes kuusta ;) Niin ja jos joltakulta löytyis tämmöset ylimääräsenä, niin ilmotusta otetaan mielellään vastaan ;) Met nääs tarvisimme sekä tuon Stenstorpn saarekkeen (se isompi)ja tuon Hemnesin suuren kirjahylllykompleksin =) Photobucket Photobucket Ps. Pahoittelen huonoja kuvia, oli vaan kännykkä matkassa =) Peace and Love

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Laitetaaks sauna lämpiämään?

Nojoo, myönnetään, otsikko oli ehkä hieman satiirinen =D

Niin on tupa saanu ikkunat kutrejansa koristamaan =) Näistä kuvista ny puuttuu vielä se ovenpäällinen ikkuna, se laitettiin eilen..

Ja takan muurauski on jo käynnissä =)

Nyt täytyy keskittyä tuohon autotalliin jotta saadaan varastotilaa kaikelle sälälle ja krääsälle.. Siellä valettiin lattia torstaina =)

Niin ja keittiön- ja kodinhoitohuoneenkalusteet, muksujen kaapistot, meijän makkarin liukuovikaapisto, vessan kalusteet ja eteisen pikkukaapin käytiin siis ostamassa 10.10 Ikeasta =) Osa roudattiin kotia samaisella keikalla, ja 356 laatikkoa saapuu n. 2 viikon kuluttua!! Ja ei, meillä ei todellakaan olla siinä pisteessä että ruvettas keittiönkaappeja asentamaan XD Saanemme siis asentaa ne johkain toisaalle XD Joskos vietäs ne anopin ja appiukon iloksi ;)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jatkakaamme pakerrusta =)

Mukavaa ehkä tän syksyn ensimmäistä lumista viikkoa =)

Tjilivippen