sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Laitetaaks sauna lämpiämään?

Nojoo, myönnetään, otsikko oli ehkä hieman satiirinen =D

Niin on tupa saanu ikkunat kutrejansa koristamaan =) Näistä kuvista ny puuttuu vielä se ovenpäällinen ikkuna, se laitettiin eilen..

Ja takan muurauski on jo käynnissä =)

Nyt täytyy keskittyä tuohon autotalliin jotta saadaan varastotilaa kaikelle sälälle ja krääsälle.. Siellä valettiin lattia torstaina =)

Niin ja keittiön- ja kodinhoitohuoneenkalusteet, muksujen kaapistot, meijän makkarin liukuovikaapisto, vessan kalusteet ja eteisen pikkukaapin käytiin siis ostamassa 10.10 Ikeasta =) Osa roudattiin kotia samaisella keikalla, ja 356 laatikkoa saapuu n. 2 viikon kuluttua!! Ja ei, meillä ei todellakaan olla siinä pisteessä että ruvettas keittiönkaappeja asentamaan XD Saanemme siis asentaa ne johkain toisaalle XD Joskos vietäs ne anopin ja appiukon iloksi ;)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jatkakaamme pakerrusta =)

Mukavaa ehkä tän syksyn ensimmäistä lumista viikkoa =)

Tjilivippen

3 kommenttia:

 1. Kylläpä on kaunis tuo teidän talo! Ja teepannu ikkunoineen on erityisen maininnan arvoinen :)

  Kääks, että kalustehankinnat on sitten tehty! Ripeää toimintaa! Eipähän tartte niitä sitten enää pyöritellä, sen kun lätkii paikoilleen, kun se aika tulee. Meillä on tammikuun ekalla viikolla vasta tarkistusmittaus eikä mitään hajua, että mistä otetaan makkareiden ja eteisaulan kaapit...Keittiö,khh ja vessat tulee Topilta.
  Ja takkakin nousee vauhdilla, kohta pääsette sitä lämmittämään. Kade täällä, kun meillä sekin tulee vasta joskus tammikuun aikana :)

  Hyvä meininki teillä ja vauhdilla eteen päin! :D

  VastaaPoista
 2. Kivalta ja ihanalta näyttää! Pitääpä tulla joskus ihaileen tuota teidän takkaa oikein livenäkin ;) Meillä raksahommat taas seisoo, ku Miekkonen on tuolla jossain lapissa työreissulla.. Voipi olla, että koko viikko on ihan hiiren hiljaista siellä meidän puolella =/

  VastaaPoista
 3. Kiitos Eeva ja Onnenhippu <3

  Jap, näin on, keittiöt ja muut romppeet on hankittuna =D Ja saatiin vielä vähän siirrettyä toimitusaikaaki ku soittivat että puutasot tulee enivei myöhemmin. 10+ Ikealle palvelusta!

  Kovin on ollu Onnenhippulassa hiljasta! Me voitas jo vähän kaivata raksaseuralaisia ;) Nooh, tuut käymähän jahka pääsette taas töiden kimppuun =)

  VastaaPoista