sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

9.5.2011-24.5.2011

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Pähkinänkuoressa

31.1.2011
Löytyi se mediän tontti =) Suunnitelmissahan oli alunperin 1,5-kerrostalo johon olis rakennettu vaan ensimmäinen kerros. Tähän oltais saatu ulkonäöllisesti sitä mitä haettiin, pienet perinneikkunat ylös jne. Mutta se tontti joka sitte oli se The Tontti oliki 1-kerrostontti, joten plan B käyttöön ja siitä sitte kehkeytyiki se mutterikuistillinen unelmien mummonmökki =O*
Tontti oli viimeinen tontti ringissä, peltomaata, varsin rauhallinen sijainti ottaen huomioon että on asutusalueella joka jo tähän mennessä kuhisee elämää =)

8.2.2011
Piirtäjä, valvoja ja hätäapumies tuli katsastaan meijän omat piirustukset. Piirustuksia oltiin ukon kans väännetty ku Iisakin kirkkoa varmaan edeltävän puolivuotta, isäntä ne siitä piirtäny autocadilla puhtaaks ja siitä sitte insinööri piirsi ne puhtaaks =)

23.2.2011
Puhtaat piirustukset kourassa päästään niitä piakkoin kiikuttamaan kaupungin pamppujen pöydälle arvioitavaks.

5.4.2011
Talon väri päätettiin, perinneväreillä mennään kuten vanhoista postauksista näkee. Täten saatiin kaikki tarvittavat laput täytettyä ja toimitettua eteenpäin.


29.4.2011
Rakennuslupa saapui =) Pieni kaupunginsedän punakyna oli värittäny ainoastaan jonku varauloskäyntiluukunpahanpäivänvaralle joka oli meiltä jääny epähuomiossa pois =) Eiku hommiin!

9.5.2011
Rekkabiile kuskas kaivurin ilta auringon aikaan tontille, ja kaivuut alko 10.5.2011 =)

Kesälaitumilla.... No ei!

Noniin, myönnetään! Oon ollu laiska bloginpäivittäjä =S Töissä pitänyt valtaisaa kiirusta puodin hoidossa (Messutalo tavaraa saapunu niin että kohta hyllyt notkuu) ja Blossomin oma nettikauppa on teettäny ylimääräsiä töitä, tosin siihen mennessä ku palaan kesälaitumilta niin se pitäis olla jo avattu =)

Nyt ajattelin kuroa kiinni "menetettyjä hetkiä" ja mäntätä ankaran kuvakavalkaadin siitä, mitä siellä raksalla on toukokuun alun jälkeen oikeen tapahtunu =)

maanantai 6. kesäkuuta 2011

Fy skäms på mig!

De e jättejättejätte mycket på gång!

1.Vi ha flyttat =P
2.Vi har int nå internet ännu heller...
3.Vi bygger =D

Stenfoten färdig på både torpet o bilstallet =) Sätter in nå foton mesamma ja hittar sladden nånstans djupt in i någon av alla 72 lådor ;)

Måste rusa, lovar att ta mig i kragen o blogga lite oftare ;)


Paljonpaljonpaljon meneillään!

1.Myöt ollaan muutettu =P
2.Meill ei oo nettiliittymää (toimivaa sellasta..) vieläkään...
3.Me rakennetaan =D

Kivijalka on ny muurattu, sekä tuvassa että autotalli/varastossa =) Laitan kyllä niitä kuvia jahka löydän sen letkunpätkän joka tekee asian maholliseks jostain laatikon pohjalta jostain niiden 72 laatikon seasta =P

Ja sitte takas hommiin... Blossom avaa oman nettikauppansa sisustustavaroille heinäkuun alun paikkeilla, joten se vaatii vielä paljon töitä ;)

Lupaan antaa itselleni kurinpalautuksen ja päivitellä tilannetta vähän useammin ;)

Tjilivippen ja lämpöstä viikkoa

Tingeling-Maija