sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Pähkinänkuoressa

31.1.2011
Löytyi se mediän tontti =) Suunnitelmissahan oli alunperin 1,5-kerrostalo johon olis rakennettu vaan ensimmäinen kerros. Tähän oltais saatu ulkonäöllisesti sitä mitä haettiin, pienet perinneikkunat ylös jne. Mutta se tontti joka sitte oli se The Tontti oliki 1-kerrostontti, joten plan B käyttöön ja siitä sitte kehkeytyiki se mutterikuistillinen unelmien mummonmökki =O*
Tontti oli viimeinen tontti ringissä, peltomaata, varsin rauhallinen sijainti ottaen huomioon että on asutusalueella joka jo tähän mennessä kuhisee elämää =)

8.2.2011
Piirtäjä, valvoja ja hätäapumies tuli katsastaan meijän omat piirustukset. Piirustuksia oltiin ukon kans väännetty ku Iisakin kirkkoa varmaan edeltävän puolivuotta, isäntä ne siitä piirtäny autocadilla puhtaaks ja siitä sitte insinööri piirsi ne puhtaaks =)

23.2.2011
Puhtaat piirustukset kourassa päästään niitä piakkoin kiikuttamaan kaupungin pamppujen pöydälle arvioitavaks.

5.4.2011
Talon väri päätettiin, perinneväreillä mennään kuten vanhoista postauksista näkee. Täten saatiin kaikki tarvittavat laput täytettyä ja toimitettua eteenpäin.


29.4.2011
Rakennuslupa saapui =) Pieni kaupunginsedän punakyna oli värittäny ainoastaan jonku varauloskäyntiluukunpahanpäivänvaralle joka oli meiltä jääny epähuomiossa pois =) Eiku hommiin!

9.5.2011
Rekkabiile kuskas kaivurin ilta auringon aikaan tontille, ja kaivuut alko 10.5.2011 =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti