sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Syksy

Juhuuuuuuu!! Niin se minut taas nielasi, elämä! Blogi vaan jäi, ensin muutamaks päiväks, sitte viikoks, ja sitte viikosta tuli jo kuukaus jos toinenki, jaiks! Aloitinpas tuossa työtkin reilu kuukaus sitten =) Pääsin kovasti arvostamaani taloon, supisuomalaiselle Nanso Groupille töihin =) Näin ompelijana ja muotoilua harrastavana arvostan kovasti, harvinaista herkkua tuommoinen suomalainen yritys nykypäivänä. Teen tosin vain 70% työtä, joten jääpi aikaa elämällekki =D Ja pikkuhiljaa saadaan arki rullaamaan normitahtiin =) Niin ja onhan meillä perheenlisäysuutisiaki =) Minkälaisia, siitä kerron tuonnempana ;) Nyt me laitetaan tuulenkestävät kamppeet niskaan ja lähetään siivoamaan piha talvikuntoon, ens viikoks on luvattu nääs lunta, uiui Palaan pian =)

2 kommenttia:

  1. Täällä taas, hauska nähdä :D !!
    Onnea uuteen työhön, kuulostaa mielenkiintoiselta!
    Se perheenlisäysjuttu...Mulle tuli ensimmäisenä mieleen, että olet ottanut kanoja tai lampaita tai hevosen! Täällä olisi yksi jalkalistoja popsiva pupu tarjolla, anyone? ;)

    VastaaPoista
  2. Katoinkin, että teillä kesäkukkaset vaihtu ihaniin havuihin jne. :) jospa mekin päästäis teille ihasteleen livenä teidän perheenlisäystä, nyt kun tytötkin on parantunut kuumesta :)

    VastaaPoista